PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Farklı bir backlink yöntemi (DENEYİN)


Ceren
31-05-2012, 14:28
Uzun süredir sitemi ikinci plana atmak zorunda kaldım. Google’un yeni algoritmaları çoğu kişinin sitelerinin arama sonuçlarında yerinden ettiği gibi, hacklink yapan kişilere yaptırımın uygulanmamasının sonucu da içinde olduğumuz sektörü baştan aşağıya değiştirdi. Hatta bu konuda Türkiye’de Yiğit‘in açmış olduğu konu da tamamiyle yerinde bir konu oldu. Bu konudan müzdarip olan kişilerin çoğunluğuyla elbet hacklink sorunu da ortadan kalkacaktır.
Yeni algoritma ile gelen yenilikler çoğu kişinin canını sıkmış olsa da, bu konuda google’un vardır yine bir çözümü deyip konuya geçiyorum…
Bildiğiniz üzere eğitime çok fazla değer veriyor herkes gibi, arama motorları da. Sitenizin eğitim sitelerinden daimi ve sitenizi sürekli güncel tutmanız doğrultusunda sürekli backlink kaynaklarından sadece 19 tanesini basit bir kod yardımıyla, sizlere sunma kararı aldım.
Aşağıdaki form’da sitenizin RSS (http://www.problemcocuk.com/farkli-bir-backlink-yontemi-deneyin/) (feed) linkini forma yazıp gönder butonuna tıklamanızı isteyeceğim. Çıkan sonuçlardaki adreslere tıklayıp linklerinizi bu kurum ve şahıs siteleri üzerinde göreceksiniz. Fakat bu işlemin tek başına yeterli olmayacağını söylemekte de fayda var. Aldığınız link sonuçlarını da kendi sitenizden paylaşarak, botların o URL’leri takip etmesiyle bir link dönüşümü elde edeceksiniz.
Hakkıyla, bol kazançlar dilerim.


Kaynak ; Farklı bir backlink yöntemi (DENEYİN) (http://www.problemcocuk.com/farkli-bir-backlink-yontemi-deneyin/)