PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : %100 Ücretsiz ilan ve alışveriş sitesi


kamil86
02-06-2012, 13:51
Sitemize Üye Olmak, Kendinize Ait bir Mağaza Açmak, Vitrinde Gösterim, Kategorilerde Gösterim Ücretsiz, Sınırsız Sayıda İlan Vermek de Ücretsizdir.

Teknolojisi ve hizmet kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyecek ve daima bu çizgide ilerlemeyi kendisine prensip edinmiş bir ilan, e-ticaret ve tanıtım platformu olarak hizmet vermektedir. Sanal ortamda ticaret yapan ve yapmak isteyen tüm değerli iş ortaklarımız ve üyelerimizle birlikte sağlam bir vizyonun temsilcileriyiz.

Sınırsızilan.com mevcut sistemin üzerinde basit, anlaşılır ve güvenli bir dilde kullanım alış ve satış imkanı sağlamaktadır. Kullanıcılarımız üyelerimiz ve iş ortaklarımız mevcut sistemimiz üzerinden aradıkları müşterileri kolay ve karmaşadan uzak bir şekilde bulmaktadır.

Sınırsızilan.com kurucuları olarak bizler birbirinden bağımsız sektörlerin üst düzey birimlerinde görev almış ve bu sayede piyasadaki işleyiş, sermaye, yatırım ve satışlar hakkında gerekli bilgi ve deneyimleri edinmiş bulunmaktayız. Edindiğimiz bu bilgi ve deneyimlerimizi siz değerli iş ortaklarımız ve üyelerimizle paylaşmaktan mutluluk ve onur duyarız.

Saygılarımızla;
Sınırsız ilan.com - Türkiye'nin İlan Sayfası - Sahibinden 2.el Araba İlanları - Emlak, Vasıta, Satılık ve kiralık daire, bina, yazlık, arsa, konut (http://www.sinirsizilan.com)
Türkiye'nin İlan Sayfası