PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dokunmatik Barkod Programı


Web2626
03-06-2012, 19:42
Domain adı : barkod-sistemi.org

http://i.imgur.com/S2SLH.png

İçerik-Başlık : Barkod otomasyon sistemleri ve ticari yazılımlar

Site Kuruluş Tarihi : Nisan 2011

Tanıtım, Açıklama : Türkiye genelinde yaygın servis ağı ile her ilde Parakende satış yapan işletmeler için barkod otomasyonu ,Restoran ve cafe gibi işletmeler için Sipariş otomasyon sistemleri kurulumu yapılarak teknik servis Hizmeti verilmektedir.


Firma Tanıtım
barkod-sistemi.org yılların bilgi birikimi ve tecrübeli kadrosuyla bilişim sektöründe faaliyet göstermekte kaliteli, sağlam, kolay kullanımlı, pratik, mağaza otomasyon (http://www.barkod-sistemi.org/) ve restoran otomasyon sistemleri kurmaktadır. Kaliteden ödün vermeden müşteri isteklerini dikkate alarak otomasyon sistemlerini geliştirmekte detaylara önem vermektedir. Türkiye genelinde yaygın servis ağı ile Kurulum ve Teknik destek konusunda her zaman müşterilerinin yanında olarak onların güvenini kazanmıştır.

Market Otomasyonu,mağaza otomasyonu ,restoran otomasyonu, kısaca barkod sistemi (http://www.barkod-sistemi.org/) ve sektörel yazılımlar alanında liderliği hedeflemekteyiz.
Ekonomik fiyatlarla her işletmeye özel barkod sistemlerimiz hazır paket halinde bulunmaktadır.
Sizde vakit kaybetmeden işletmenizde barkod sistemlerimizi kullanın yaptığınız ticaretin farkına varın.

Barkod Sisteminin Yararları

Barkod Sistemi ile, işletmenizde alış - satış - iade - defolu ürün - stok girişi cari hesaplar ve benzeri tüm işlemler hatasız ve hızlı yapılacak. İşletmenizdeki bütün mali hareketleri kayıt altında almak, bu sistemin başlıca görevidir.İstediğiz zaman birkaç tıklama ile tüm raporlar önünüze gelecek.işletmenizin kar zarar durumunu her an görebileceksiniz.

http://i.imgur.com/Z1tc6.png (http://www.barkod-sistemi.org/)

İletişim Bilgileri

Adres: Şirinevler mah. Saray Caddesi No: 35 Bahçelievler/İSTANBUL
7/24 Bilgi Hattı: 0537 207 7092
Web : www.barkod-sistemi.org