PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuğla ve Mantolamayı Bitiren Buluş


Web2626
08-06-2012, 15:56
TUĞLA VE MANTOLAMAYI BİTİREN BULUŞ!

http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20120607124805_izoduobulus.jpg

Ürolog Hüseyin Lüleci nin şirketi atıkları ürüne çeviriyor. Tunçbilek ve Seyitömer gibi termik santrallerin külleri, İzoduo ile yalıtımlı duvar bloku oluyor.
İzoduo duvar blokları, dışı hafif beton plakalardan, içi EPS den meydana gelen kompozit yapı elemanları. Ürünün içerisinde kullanılan EPS ile yüksek ısı, ses ve nem yalıtım (http://www.izoduo.com/) sağlamakta. Bu nedenle İzoduo, mantolama yaptırmanıza gerek kalmadan yüksek ısı, ses ve nem yalıtımı sağlıyor.

ISI KAYBINI YÜZDE 70 ÇÖZÜYOR
Yüzde yüz yerli ürün olarak üretilen İzoduo nun bina kaplama malzemesi olduğuğu buna ek olarak da bina içerisinde kullanılabilecek. Mantolama yaptırmanıza gerek kalmadan bu bloklar ısı yalıtımı sağlıyor. İzoduo bloğu tuğla (http://www.tugla.co/) ve gazbeton (http://www.gazbetontr.com/) a nazaran üstün özelliklere sahip. Isı geçirgenlik katsayısı U =0,29 W/m²K ısıtma ve soğutma da enerji tasarrufu sağlıyor.
Bu bloklar da 1 m² ortalama bitmiş duvar ağırlığı yaklaşık olarak 112 kg . Ayrıca kuru birim hacim kütlesi 531 kg/m3 .

ÖRÜLMESİ DAHA KOLAY İŞÇİ İÇİN DE KOLAYLIK
Düzgün yüzeyli ve düzgün kenarlı olması nedeniyle gönyeli duvar oluşturmak çok kolay. Duvarların iç yüzeyine ince alçı kaplaması, dış yüzeyine ise ince bir sıva uygulaması yeterli oluyor. Yapı duvar örüm aşamasında uygulama taktikleri ile çok kolay ve pratik. Özellikle uygulama videolarında açıkça belirtilmiş.
İnşaat yapımı sırasında bir işçinin günde 25 metrekare duvar ördüğünü hatırlarsak İzoduo (çift izolasyon) adıyla ürün işçinin bir günde 50 metrekare örebileceği ve işlerin daha hızlı biteceği görülüyor.

YANGINA DEPREME DAYANIKLI NEM KAPMIYOR
İzoduo nun yangına ve depreme karşı dirençli olduğu, yanmazlık başta olmak üzere TSE onaylı birçok testen geçtiğini belgeliyor. Özellikle dış yüzeyindeki hafif betonun içerdiği volkanik yapı sayesinde ısıya dayanıklı. Yüksek sıcaklıklarda alev almıyor, şekil ve boyut kaybı olmuyor, duman çıkarmıyor ve böylece yapılarda yangın emniyeti sağlıyor.
Yapılan testlerde İzoduo'nun ilginç bir özelliği çıkıyor. Deprem sırasında straforların etrafındaki taşlardan kopmadığı ve deprem testlerinde yamulduğu, kırıldığını ama dökülmediğini ve tıpkı otomobil camı gibi kırılsa da dağılmadığı gözlemlenmiş.
Tuğlanın nemi emmesine rağmen İzoduo?nun içerisine hiçbir şekilde nem almadığı binaları nemden koruduğu gözlemlenmiş.

YURTDIŞINDAN YOĞUN TALEP VAR
İzoduo nun yurt içinde her bölgede ve her ilde bayileri çoğalmaya devam ediyor. İzoduo ürünün yurtdışından oldukça yoğun talep var. Türki devletlerden özellikle talep patlaması yaşanıyor.
Mantolama gerektirmeyen yalıtımlı duvar bloğuna ulaşmak için web sitesini ( http://www.izoduo.com ) ziyaret edebilir; +90 216 425 00 06 telefonundan bilgi alabilirsiniz.

Tanıtım Filmi
İzoduo Tanıtım Filmi | İzoduo Promotional Video - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NC0AkNhZjV8)


İzoduo - Yalıtımlı Duvar Bloğu
Çubuklu mah. Vatan cad. No:26
Kavacık / Beykoz - İstanbul Türkiye
Tel .: +90 (216) 425 00 06
http://www.izoduo.com