PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Her Türlü İşi Yaparız!


Cyberyunus
10-06-2012, 13:53
http://i49.tinypic.com/2rcloif.png


Merhabalar öncellikle okulların yaz tatiline girmesi sebebiyle evde bilgisayar başında boşa vakit geçirmemek için bazı işler yaparak kendimi geliştirip küçük miktarda harçlık çıkarmak istiyorum.
Özelliklerim ;
Her türlü iş teklifine açığım ve aşağı doğru incelersiniz anlayacaksınız. İşlerimi günlük,haftalık,aylık olarak alacağım. Kesinlikle yazım kurallarına dikkat ederim. Ev ortamında yapacağım işlerinizi. Verilecek iş üzerinde pratik yollar arayarak iş zamanını en az sürede bitirme gayreti gösteririm. İstediğiniz süre zamanında bitirilir. Yapabileceğim işler ; Firma rehberlerine firma ekleme, Makale yazarlığı Haber sitelerine haber ekleme, İçerik,film, haber, makale özgünleştirme, İstediğiniz her yere yorum yapma ( özgün olarak ) E-ticaret sitelerine ürün ekleme, İlan sitelerinize ilan girişi, Forumlara tanıtım yazısı olarak konu açılır, Not : Herhangi bir sizin iş teklifiniz var ise listede belirtmediğim eğer yapabileceğim seviye üzerinde ise değerlendiririm.

Ücretlendirme ; Kesinlikle bana siz teklif verin diyerek gelmeyin,iş sizin işiniz ve eleman benim bu durumda sizin teklif yapılmanız gerekiyor.Teklifler yapıldıktan sonra az yada çok diye belirtilir.

İletişim ; [email protected]

Ödeme Seçenekleri ; Paypal - YapıKredi ATM - YapıKredi EFT