PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burakisci V1 Wordpress Teması(İlk Temam)


seo
12-06-2012, 20:17
Arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım ama aslında kodlamasını ve wordpress entegresini bir günde gerçekleştirdiğim temayı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.Bu tema benim gerçek anlamda kodladığım ilk tema sayılabilir bu yüzden tema da birçok eksiklik var biliyorum ancak ilk temam olmasına rağmen temaya birçok özellik eklediğime inanıyorum.Özellikle wordpress entegre kısmında temaya olabildiğince işlevsellik katmaya çalıştım umarım bu temayı beğenirsiniz.

Belirttiğim gibi tema da olabildiğince özellik olmasına çalıştım.Bu yüzden temaya bir panel yaptım.Logo bölümü , sosyal linkler , reklamlar , telif hakkı yazısı , yazar bölümü gibi birçok ayar bu panelden ayarlanıyor.Temayı ilk kullanmaya başladığınız da ise panelden kendi ayarlamalarınızı yapana kadar varsayılan ayarlar gözüküyor.

Temayı pek sevmesem de koyu renklerden yaptım ve dolayısıyla tema da bol resim kullanmak zorunda kaldım bu yüzden site hızında biraz düşüş oluyor fakat yakında yayınlayacağım Burakisci V2 temasında ise bu sorunlar ortadan kalkacak ve daha açık renkler kullanılacaktır.Bu tema benim ilk temam olduğu için istediklerimi fazla gerçekleştiremedim fakat bu sorunların ikinci temada kalkacağına güvenebilirsiniz.

Temada biri logonun üstünde diğeri de altında olmak kaydı ile iki özel menü alanımız vardır.Kolaylık olsun diye bu menüleri "görünüm>menüler" kısmından rahatlıkla yönetebiliyorsunuz.

Reklam bölümü ise son anda eklendi denebilir , aslında bu bölümü eklemeyecektim fakat çoğu kullanıcı sitelerinde 125×125 reklam yayınladığı için eklemek istedim , eğer temayı kullanırlarsa sorun yaşamalarını istemedim.Reklamlar ise panelden çok fazla detay ile yönetiliyor.Bir reklam için panelden dört ayrı bilgi giriyorsunuz.

Son olarak da aşağıda ki resimlerde de göreceğiniz üzeren konulara eklenen resimlerin kenarında parça parça çizgiler çıkıyor bunu sevdiğim için ekledim , umarım beğenirsiniz.

Şimdi sizle temadan birkaç görüntü paylaşacağım indirme linki ise bu görüntülerin altında yer almaktadır.Şimdiden kullanan arkadaşlara teşekkür ediyorum , emeğimin karşılığı olarak temanın altında bir link var kaldırmazsanız sevinirim.Eğer ikinci temada olmasını istediğiniz özellikler varsa burada belirtiniz , veya bu tema da gördüğünüz hatalar varsa bunları da belirtiniz elimden geldiğince düzeltmeye çalışacağım.

http://burakisci.com/indir/resim/panelgiris.png
http://burakisci.com/indir/resim/panel1.pnghttp://burakisci.com/indir/resim/panel2.png
http://burakisci.com/indir/resim/panel3.png

http://burakisci.com/indir/resim/menu.png

http://burakisci.com/indir/resim/siteden1.png

http://burakisci.com/indir/resim/siteden2.png

http://burakisci.com/indir/resim/siteden3.png

DEMO (http://burakisci.com/burakisci-v1-yayinlandi.html) - İNDİR (http://burakisci.com/indir/BurakisciV1.zip)

Ceren
12-06-2012, 23:12
Teşekkürler kardeşim, emeğine sağlık daha güzel işler çıkarman dileklerimle.