PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılbaşı için Özel Resim Reklam Şablonları


Ceren
23-11-2009, 14:12
Görüntülü Reklam Oluşturucu (http://adwords-tr.blogspot.com/2009/05/goruntulu-reklam-olusturucusu-egitim.html) aracı ile, kendi yılbaşı temalı resim reklamlarınızı hemen oluşturun. Görüntülü Reklam Oluşturucu aracı birkaç dakika içinde kendi resim reklamlarınızı oluşturmanıza yardımcı olur. Resim reklamlar, Google içerik agı (https://www.google.com/intl/tr/adwords/select/afc/site.html)'ndaki alakalı web sitelerinde işletmenizin profilini yükseltmek, marka bilinirliğinizi arttırmak, daha geniş kitlelere ulaşmak için harika bir yoldur.

Yılbaşı sezonu yaklaşıyor ve İnternet üzerinde satış yapan işletmeler ve perakendeciler bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını arıyor. Daha fazla potansiyel müşteriye erişmenize ve bu fırsattan yararlanmanıza yardımcı olmak için, şimdi Görüntülü Reklam Oluşturucu ile ücretsiz olarak AdWords hesabınızda yılbaşı temalı, animasyonlu resim reklamları anında oluşturabilirsiniz.

Görüntülü Reklam Oluşturucu'ya erişmek için aşağıdaki basit adımları izleyin:

1. OpenDNS (http://www.adwords.google.com.tr) adresinden hesabınıza giriş yapın
2. Resim reklamlarınızı oluşturmak istediğiniz kampanyayı ve reklam grubunu seçin.
3. "Reklam Varyasyonları" sekmesinde "Yeni Reklam" düğmesini tıklayın, sonra "Görüntülü Reklam Oluşturucu" seçeneğini belirtin.

Kendi resim reklamlarınızı oluşturmak için tek yapmanız gereken, hesabınızdan bir tasarım şablonu seçmektir. Metin reklamlarınızda olduğu gibi kendi mesajınızı yazın, gerekiyorsa yazı tiplerini ve renkleri değiştirin ve işletmenizi temsil eden resmi yükleyin. Aracımız gerisini halleder.

Bu sezonluk özel temaların yanı sıra, vermek istediğiniz mesaja ve işletmenize uygun biçimi bulmak için 150'den fazla farklı şablon arasından da seçim yapabilirsiniz.

http://3.bp.blogspot.com/_aFHUSzEFHxE/SwaDubIlSQI/AAAAAAAAASo/Ow5UKIRUBrs/s400/dab_tr.jpg

Seçiminize bağlı olarak, Görüntülü Reklam Oluşturucu, sizin için standart boyutlarda 6 adet resim reklam sürümü oluşturur (120 x 600, 160 x 600, 468 x 60, 300 x 250, 728 x 90, 336 x 280 piksel). Animasyonlu resim reklamlarınız artık İçerik Ağı'nda gösterilmeye hazırdır. İçerik Ağı'na katılmış olduğunuzdan emin olmak için, AdWords hesabınızda "Kampanya ayarları" sayfasına gidin ve "Ağlar, cihazlar, uzantılar" adlı bölümü bulun.

Görüntülü reklam oluşturma ve yayınlamayla ilgili daha fazla bilgi edinmek için Görüntülü Reklamlar 101 (http://www.google.com.tr/adwords/displayadbuilder/) eğitimini inceleyebilirsiniz.

İnternet'teki herhangi bir reklamcılık ağında yayınlanan resim veya flash reklamlarınız varsa, bunları hemen Google İçerik Ağı'na yükleyebilir ve burada da gösterebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızı öğrenmek için Yardım Merkezindeki önemli yazımızı (http://adwords.google.com/support/aw/bin/answer.py?hl=tr&answer=7679) inceleyebilirsiniz.

İçerik Ağı ile ilgili daha fazla bilgi edinebilmeniz için önceden hazırlanmış olan kısa videolarımızı izleyebilirsiniz.

Video 1: İçerik Ağı nedir? (http://adwords-tr.blogspot.com/2009/06/google-icerik-ag-1-google-icerik-ag.html)
Video 2: Reklam Biçimlerinde Esneklik (http://adwords-tr.blogspot.com/2009/06/google-icerik-ag-2-reklam-bicimlerinde.html)
Video 3: Performans İzleme (http://adwords-tr.blogspot.com/2009/06/google-icerik-ag-3-performansnz-izleme.html)

Resim reklamlar ile yılbaşı fırsatlarını yakalamak için hemen bugün hesabınıza giriş yapın ve yeni şablonlarımızı deneyin.

Esra Öğücü, Google AdWords Ekibi tarafından yayınlanmıştır.