PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toner Fiyatları


mustafahazirci
27-12-2012, 14:18
Tonerler, lazer yazıcılarda kullanılmaktadır. Lazer Yazıcılar da mürekkebin bulunduğu parça toner (http://www.buroteknik.com/Toner-ve-Kartus/Toner-125)olarak adlandırılır. Piyasada birçok sanal mağaza toner fiyatları (http://www.buroteknik.com/Toner-ve-Kartus/Toner-125) ile internet kullanıcılarının karşısına çıkmaktadır. Tonerlerin kullanım alanı sadece lazer yazıcılar değildir. Bunların dışında fotokopi makinelerinde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Tonerler karbondan oluşan toz halindeki boyalardır.

http://mustafahazirci.com/wp-content/uploads/Toner-Fiyatlar%C4%B1.png

Lazer yazıcılar tüm sayfayı bir seferde kâğıda dökmek için büyük bir belleğe gerek duymaktadır. Bu yüzden her markanın toner fiyatları (http://www.buroteknik.com/Toner-ve-Kartus/Toner-125) değişiklik gösterebilir. Her yazıcı ile uyumlu tonerler bulunmaktadır. Sizde kendi yazıcınıza uyumlu toneri internet adresimizden araştırarak sipariş verebilirsiniz.

Her modele ve markaya göre değişiklik gösteren toner fiyatları (http://www.buroteknik.com/Toner-ve-Kartus/Toner-125)hakkında en doğru ve güncel bilgiye Büroteknik adresinden kolayca ulaşabilirsiniz. Samsung, Canon, Oki, Kyocera gibi markalar başta olmak üzere sitemizde bulunan tüm yazıcıların toner fiyat listesi (http://www.buroteknik.com/Toner-ve-Kartus/Toner-125) ve bilgilerine ulaşabilirsiniz.