PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Unutulmaz Anınızda Düğün Fotoğrafçısı


tanitimlar
22-01-2013, 15:07
http://www.isikfotografcilik.com/dugun-fotografcisi/dugun-fotografcisi.png

İyi bir düğün fotoğrafçısı gelin damadın heyecanını ve telaşını kendi telaşı gibi hissedebilmelidir. Hatta kendini kaptırıp aynı telaşın içerisine dahil olabilmeyi bilmelidir. Bütün bunları yaparken de aslında özel bir çabaya da gerek yok. Düğün günü o kadar hızlı ve heyecanlı akıp gidiyor ki orada olduğumuz bile unutuluyor. İşte o zaman düğün fotoğrafçısının sahnedeki oyuncuya sufle veren suflörün yaptığı gibi görünmeden işini yapması kalıyor geriye. Düğün fotoğrafçısı (http://www.isikfotografcilik.com/) da objektifinin arkasından hikayenin her anını resmediyor.

Düğün fotoğrafçılığı düşünülerek,planlanarak yapılabilecek bir iş de değildir. Her şeyi düşünüp planlayabilirsiniz fakat düğün günü bu teorilerin hiç bir işe yaramadığını görürsünüz. İçten gelerek, anlık duygularla yapılan çekimler her zaman daha başarılı olacaktır. Tabi ki insanda fotoğraf adına geliştirilen bir yetenekle beraber fotoğrafçının azimli ve istekli olması da gerekir.

Unutmayın ki ! Düğün sonrası elinizde kalacak yegane şey fotoğraflarınız ve video görüntüleriniz olacaktır. Düğün Fotoğrafçısı Mustafa UZUN

ışık fotoğrafçılık (http://www.isikfotografcilik.com/)