PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haberi Video ile Öğren


LegendLord
27-01-2013, 18:04
HABER VİDEOLARI

http://www.videoluhaber.gen.tr/wp-content/uploads/2013/01/logo3.png

videoluhaber.gen.tr

Türkiye' nin ve dünyanın en güncel, son dakika haberleri, ekonomi, spor magazin, siyaset, yerel olay ve konuları video haber (http://www.videoluhaber.gen.tr/) olarak yayınlayan haber siteleri daha anlaşılır ve daha objektif yayın yapmaktadırlar.

Sosyal paylaşım sitelerinde de sıkça karşılaştığımız videolu haber (http://www.videoluhaber.gen.tr/), kullanıcıların ve okuyucuların yorum ekleyebilmesi olanağını da sağlamaktadır. Bunun yanı sıra haberin çok daha fazla kişiye ve yere ulaşmasında daha mümkün hale gelmektedir. İnternet kullanıcılarının hızla artış göstermesi, medyayı ve daha birçok güncel hayatımıza etkisi olan olayları internet üzerinden takip etmek insanların hayatını kolaylaştırmakla beraber zamandan tasarruf sağlamaktadır. Bu nedenle sıkça tercih edilen internet haberleri hem bilginin daha güncel olmasını hem de gündemi yakından takip etme fırsatını kullanıcılarına sunmaktadır. Görsel zekânın daha fazla çalışmasını sağlayarak haberin kalıcılığını artıran videolar sayesinde edinilen bilgi uzun süre zihinde kalmaktadır. Günümüzde yoğun koşturmaca sırasından gündemden uzak kalarak güncel olaylardan haberdar olmamak sosyal hayatımızı da olumsuz etkilemektedir. Yaşadığımız dünyada olup biten herşeyden haberdar olmamızı kolaylaştıran internet siteleri haberleri video olarak bizlere sunmaktadırlar. İnternetin sağladığı kolaylıklar kullanılarak çok kısa bir sürede yayınlanıp, aynı hızda birçok kişiye ulaşması sağlanarak haberin güncelliği korunmaktadır. Haberlerin kullanıcılara video olarak yayınlanması objektifliği arttırarak izleyicilere yorumlama ve eleştiri hakkını tanımaktadır. Son dakika olarak ve ayrıntılı bir şekilde yayınlanan haberlerin, sosyal ağlar üzerinden ulaştığı kişi sayısı da hızla artış göstermektedir.

Videolu haberler (http://www.videoluhaber.gen.tr/), internet kullanıcılarının sosyal ağlar üzerinden yaygın bir şekilde hızla izlenerek, yorum yapılması, eleştiri eklenmesi ve haberin paylaşılması ile güncelliğini ve önemini çok sayıda insana ulaştırmaktadır. Aynı zamanda internetteki haber sitelerinin arşivlerinden geriye dönük haber videoları da rahatça bulunabilmektedir. Gündemi daha yakından takip etmemizi sağlayan haber sitelerini tüm mobil cihazlarınızdan da takip edebilirsiniz.