PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayan Ayakkabı, Babet, Babet Modelleri, Arrow, Bot


is_for_you
08-03-2013, 22:43
http://konforayakkabi.com/Data/EditorFiles/tasarim/Konforayakkabi_logo.png

BAYAN AYAKKABI
Ayakkabı, her insan için en temel ihtiyaçlardan biridir. Yenileşen yaşam biçimlerimizle artık günümüzün neredeyse yarısı, hatta daha fazla zamanı dışarıda çalışarak vs. geçiyor. Hal böyle olunca ayaklarımız gün boyu ayakkabıların içinde hapis oluyor ve terleyebiliyor mikrop kapabiliyor.

Erkekler ayakkabı, kıyafet gibi konularda genelde fazla önemsemeden alışveriş yaparlar. Onlar için önemli olan kıyafetin kalitesi ve sadeliğidir genelde. Ayakkabı da ise şık durması, sağlamlık gibi faktörler satın alma aşamasındaki seçimde oldukça etkilidir. Erkekler kılık, kıyafet konusuna bu kadar kolay karar verebilirken bayanlar bu kadar kolay karar veremezler. Modaya sürekli uymak isterler. Moda'da ise her geçen gün hatta bazen bir kaç saat arayla yeni modeller piyasaya çıkmaktadır. Erkeklerde ise bu durum tam tersi olarak devam etmektedir. Belli başlı birkaç model, kalıp ayakkabı türü dışında pek çeşit bulmak olanaksızdır. Bayan ayakkabı (http://www.konforayakkabi.com/K16,bayan.htm) modelleri başlıca; bayan spor ayakkabı, topuklu ayakkabı, babet (http://www.konforayakkabi.com/), bayan bot (http://www.konforayakkabi.com/) modelleri'dir.

Babet türü ayakkabılar bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Fazla kalın ve kapalı olmayan bu ayakkabılar kış ayları pek tercih edilmez. Çünkü ayağın soğuk almasına, yağmur suyuna maruz kalmasına ve kar yağmışsa yolda kaymaya sebep olabilir. Ama yaz aylarında ve ilkbahar aylarında çok iyi bir ayakkabı türüdür. Fazla kalın olmaması sayesinde ayağı terletmez ve rahatlık sağlar. Bot modelleri de tam tersi olarak kış günleri ve yağmur, kar yağan günlerde tercih edilir. Kalın yapısı sayesinde ayakkabı içine soğuk almaz, yağmur vs. geçirmez ve yolda kayma, düşme tehlikesini minumuma indirir. Bayan babet modelleri (http://www.konforayakkabi.com/)ni ve bot modelleri her geçen gün daha da artmaktadır. Siz de güncel moda dergilerini, internet sitelerini vs. takip ederek, bu ayakkabıları takip edebilirsiniz.

Arrow (http://www.konforayakkabi.com/) markası uzun yıllardır ayakkabı sektöründe hizmet veren online ayakkabı satışını da destekleyen güvenli bir şirkettir. İnternet siteleri üzerinden kolaylıkla beğendiğiniz ayakkabı modelinin siparişlerini verebilir, siz dışarıda mağaza mağaza arama derdi olmadan sevdiğiniz modele kolayca sahip olabilirsiniz.
Ancak ayakkabı siparişi verirken ayak numaranıza ve ayak yapınıza göre sipariş vermeyi unutmayın.