PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung Galaxy S4 artık Avea'da


dilokullari
22-03-2013, 16:21
http://i48.tinypic.com/208ic02.jpg


Samsung firmasının, smartphone’lara örnek olacak özellikteki yeni ürünü Samsung Galaxy S 4, Android 4 OS'inin en yeni sürümü olan Andorid 4-2-2 Jelly Bean ile çalışmaktadır. Samsung, en yeni modeli Galaxy S4 ile çıtayı epeyce yükselterek diğer cep telefonu şirketlerinin başına büyük bir çorap ördüğü olarak yorumlanabilir. Cep telefonu ekran yüksekliğini büyüterek ve cihaza çok özel yazılımlar yükleyerek Samsung şirketi, yeni modeli Galaxy S 4 ile Apple iPhone anlayışından giderek uzaklaştığını gösteriyor.
Galaxy S3 modeli ile kıyaslandığında Galaxy S 4 akıllı telefonunun becerileri en tepeye tırmanmışa benziyor: 5" ile daha büyük ekran, 1080p ile daha yüksek ekran çözünürlüğü, 2600 mAh ile daha uzun şarj ömrü ve 1.9GHz (dört çekirdekli) veya 1600 Hz (8 çekirdekli) işlemcisi ile daha hızlı işlem gücüne sahiptir.
İlk izlenimde bir önceki modele benzese de, yalnızca ekranının büyümüş olması değil, aynı anda daha ince ve hafif olduğu da anlaşılmaktadır. 136.6mm yüksekliği ve 68.9mm genişliği ile Samsung Galaxy S4’ü tam tamına Galaxy Note ile GS3 arasında bir yerlere konumlandırmak mümkün.
Buğulu Siyah renginde de satışa sunulan Galaxy S 4 güzel tasarımına rağmen, görüntüsü ile yine de diğer diğer ürünlerin sunduğu zarif tasarımlı telefonlarla girdiği yarışta biraz daha arka planda durmaktadır.
Ama, Samsung’un plastik malzeme kullanmasının ardındaki esprisi, cihazın bu sayede çok daha uzun ömürlü ve hesaplı olması ile sınırlı değil. Galaxy S4 imalatında seçilen malzeme sayesinde, 1920x1080 piksel çözünürlüğe sahip beş inç High Definition Super AMOLED ekran en yüksek ekran aydınlığında renklerin oldukça canlı görünmesini sağlamaktadır.
Kısacası Samsung şirketi; Galaxy konseptini ön sıralara ulaştırmak için gerekli en iyisini yapmış olduğu söylenebilir.
Global ölçekte yankı uyandıran bu en son model akıllı telefona hemen sahip olmak isteyenler için avea şimdiden samsung s4 (http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxyS4) için bir ön talep formu hazırlamış. Saygılar

Ceren
22-03-2013, 16:34
Teşekkürler paylaşım için, + repledim.