PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray'a bir iyi bir kötü haber


Ceren
10-04-2013, 00:55
Mersin İdmanyurdu ile haftasonu oynanan maçta yaşananlardan sonra Galatasaray'a gelebilecek cezalar konusunda sevk dosyaları tamamlandı ve işleme konuldu.

Galatasaray Spor Kulübü'nde Mersin İdmanyurdu maçında yaşananların ardından tablo netleşiyor. Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu sarı-kırmızılı takımda Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkedilecek isimleri belirledi.


SÜRPRİZ! DEKLARASYONA CEZA YOK
Sarı - kırmızılı kulüp için sevk dosyasında iyi haber olarak ise kulubün internet sitesinden Ünal Aysal imzasıyla yayınlanan deklarasyonun sevk konusu olmaması görüldü. Ünal Aysal'ın o deklarasyonu için tıklayın
Galatasaray bu deklarasyon sebebiyle sevk edilseydi sportmenliğe aykırı açıklamalardan dolayı kulüp başkanı Ünal Aysal ceza alacaktı. Daha önce Raul Meireles konusunda yapılan açıklamalardan dolayı 21 gün hak mahrumiyeti cezası alan Aysal'ın cezası aynı sezon içinde tekerrür ettiği için katlanacaktı.
İŞTE SEVKLER
TFF Hukuk Kurulu'nda yapılan incelemede deklarasyon için sevke gerek görülmedi. Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş hakaret ve tehdit, Ümit Davala da sportmenliğe aykırı hareket maddeleriyle sevk edildi.
Galatasaray Spor Kulübü'de sahaya giren taraftarlardan saha olayları ve çirkin kötü tezahürat maddeleriyle sevki gerçekleştirildi. Taraftar eyleminden dolayı para cezası alabileceği öne sürüldü.
Galatasaray'da sürpriz olan ise Sabri Sarıoğlu'nun maç sonu açıklamalar sebebiyle PFDK'ya sevki oldu. (Sporx)

alenn34
09-06-2013, 22:08
teşekkürler güzel paylaşım