PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıdvan Dilmen'den Burak yorumu


Ceren
20-04-2013, 18:48
NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Sanica Boru Elazığspor maçını yorumladı.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 3-1 biten Galatasaray-Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasının ardından yorumlarda bulundu. Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın karşılaşmayı iyi oynamaya gerek kalmadan kazandığını belirtirken, Burak Yılmaz'ın pozisyonunun net penaltı olduğunu söyledi.

"MAÇ 7-3'E FALAN GİDİYOR DİYE DÜŞÜNDÜM"

"Galatasaray, bu statta büyük takımlara karşı da oynadı, Avrupa devlerine karşı da oynadı ama hiçbir takım buraya Elazığspor gibi gelmedi. Bu maçı izlerken maçın sonucu 7-3'e falan gidiyor diye düşündüm ama son vuruşlardaki başarısızlıklar ve Burak'ın bugünkü performansı bunu engelledi. Galatasaray, bu tipte açık oynayan takımlara karşı alışık olmadığı için özellikle son paslarda başarılı olamadı. Bence Galatasaray arkada bekleseydi daha fazla gol bulabilirdi."

"GALATASARAY'IN İYİ OYNAMASINA GEREK KALMADI"

"Rakibin oynayacağı 1 kupa ve 1 Avrupa maçı var. Bugün Sneijder'i dinlendirdi. Galatasaray'a oyun olarak belki çok şey katmamıştır bugünkü maç. Galatasaray, önüne gelene baskı yapabilen bir takım. Takım fark etmeden baskı yapıyor ama bugün öyle bir ihtiyaç duymadı çünkü Elazığspor açık oynadı. Galatasaray, şahane bir cuma akşamı geçirdi. Galatasaray, kaliteli bir top oynamadı ama buna gerek de kalmadı, konsantrasyonu yüksekti ve fizik gücü de iyiydi."

"BURAK'IN POZİSYONU NET PENALTI"

"Yardımcı hakemler 1-2 pozisyon hariç yanlış bayrak kaldırmadı. Burak'ın pozisyonu net penaltıydı. Bülent Yıldırım'ın bunu artık atlamaması lazım."

"MELO İYİ PERFORMANSIYLA SIRITIYOR"

"Drogba ve Melo uzun süredir çok iyi oyunuyorlar. Melo'ya sezon başı kampı geçirmemesi çok büyük handikap oldu. Bunda yönetim zaafiyeti de vardı. Bugün sahadaki Melo'nun bonservisi alınır. Galatasaray'ın son 10-15 yılına baktığında önemli oyuncular gelmiştir ama Melo performansıyla iyi anlamda sırıtıyor."

"SKOR RİSKLİ OLSAYDI SNEIJDER GİRERDİ"

"Özellikle Drogba gibi oyuncular böyle final maçlarında ortaya çıkıyor. Hem tecrübesi hem yüreğiyle oynaması ve son vuruşlarındaki başarısı. Sneijder geçen hafta 3 puanı yoktan var etti. Böyle oyuncular bu tip maçlarda ortaya çıkıyor. Bugün skor geldikten sonra Sneijder riske edilmedi. Skor riskli olsaydı girerdi."

"GÖKHAN ZAN, SEMİH VE DANY'NİN ÖNÜNE GEÇTİ"

"Bugün izlediğimiz Gökhan, Semih ve Dany'nin önüne geçmiş durumda. Bu önümüzdeki sezonun kararlarını etkileyebilir. Ligin bitiminde Fatih Hoca'nın ben 2 ya da 3 tane savunma oyuncusu almasını bekliyorum. Yabancı kısıtlaması olursa belki Riera ile yollar ayrılır. Benim kafamdaki Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Galatasaray'da Riera'dan bir tık daha önde sol beke ihtiyaç var."

"YILMAZ VURAL'IN HESAPLARI TUTUYOR"

"Yılmaz Vural'ın takımın başına geldiğinde yaptığı puan hesaplarını abartılı bulmuştum ama haklı olduğu ortaya çıktı."

"TALİMATLARIN DEĞİŞME OLASILIĞI VAR"

"Fatih Terim ve birkaç teknik adam son günlerde yaşananlardan rahatsızmış. Bildiğim kadarıyla talimatname değişecekmiş."

alenn34
09-06-2013, 22:07
teşekkürler güzel paylaşım