Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tolga Zengin ayrılıyor mu?


Ceren
20-04-2013, 18:54
Adı daha önce Beşiktaş ile anılan Trabzonsporlu tecrübeli kaleci Tolga Zengin'in menajeri Ayas, transfer dedikoduları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu kalecinin menajeri Kanat Ayas üstü kapalı şekilde doğruladı. Haber1903'e konuşan Ayas, tecrübeli eldivenin Trabzonspor ile sözleşmesinin sürdüğünü kaydederek, "Tolga, artık forma giymek istiyor. Beşiktaş'ın da yerli iyi bir kaleciye ihtiyacı var. Bildiğim kadarı ile kulüpler arası görüşme olmadı. Ama Beşiktaş'ın Tolga Zengin'e bir ilgisi var" diye konuştu.

SEZON SONUNU İŞARET ETTİ
Menajer Ayas şartların oluşması halinde transferin gerçekleşebileceğini de gizlemedi. "Direkt olarak Beşiktaş, Galatasaray olarak konuşmadık ama şartlar oluşursa transferi gerçekleşebilir" ifadesini kullanan Ayas sözlerini, "Tolga Zengin, Trabzonspor'un kaptanıdır. Trabzonspor'u da üzerek asla gitmez. Trabzonspor'da da bir kongre süreci var. O yüzden bu anlamda net bir şey demek yanlış olabilir" şeklinde noktalayarak sezon sonunda bu transferin gerçekleşebilme ihtimalinin olduğunu belirtti.

alenn34
09-06-2013, 22:02
teşekkürler güzel paylaşım