Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaman'da Hürrem sendromu


Ceren
30-05-2013, 10:30
Aykut Kocaman'ın durumu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan' karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin yaşadığı tükenmişlik sendromu'na benzetildi.

F.Bahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ikisi resmi, ikisi soyunma odasında olmak üzere 4. kez istifa etti. Fakat Kocaman'ın bu kez dönmeye niyeti yok. 1 yılı sportif direktör, 3'ü de teknik direktörlük olmak üzere 4 yıllık F.Bahçe macerası sona eren Kocaman aslında devre arasında geri dönme kararı aldığında dahi sezon sonunda istifayı düşünüyordu.

Hocanın planı UEFA Avrupa Ligi'ni kazanıp bırakmaktı. Türkiye Kupası zaferi bu karara rötar yaptırdı. Ancak kupa finalinde sevinmemesi, madalyasını alıp oyuncuların tebrik ettikten sonra kutlamalara katılmaması birçok şeyi anlatıyordu.

3 Temmuz sürecinde yalnız bırakıldığını, başta G.Saray cephesinden gelenler olmak üzere kulübün karşı karşıya olumsuzlukların çoğuyla bizzat mücadele ettiğini düşünen Kocaman'ın durumu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan' karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin yaşadığı tükenmişlik sendromu'na benzetildi. Uzerli de yoğun çalışma temposu sonrası ve stres nedeniyle diziyi terk edip tedavi için Almanya'da bir kliniğe yatmıştı.