Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilic'ten Galatasaray uyarısı


Ceren
18-09-2013, 18:40
Galatasaray'ın Real Madrid ile yaptığı maçı canlı olarak izleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, oyuncularına uyarılarda bulundu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e 6-1 yenilen Galatasaray'ın Pazar günkü derbide yeniden moral kazanmak için herşeyini ortaya koyacağını ve bu mücadeleye ortak olmak zorunda olduklarını söyledi.

Galatasaray'ın Real Madrid ile yaptığı maçı canlı olarak izleyen teknik direktör Slaven Bilic, antrenman öncesi oyuncularıyla tek tek görüşerek değerlendirmelerde bulundu "Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz. Karşımızda ağır yaralı bir bir takım var. Yeniden çıkışa geçmek ve rahat nefes almak için bu maça çok asılacaklar. Çok koşacaklar. Biz Bursaspor maçında ortaya koyduğumuz oyunu tekrarlamalı ve daha da çok koşmalıyız " ifadelerini kullandı.

Bilic'in, Galatasaray'ı izledikten sonra yardımcılarıyla birlikte yeni bir taktik plan belirlediği ve farklı bir oyun planı ile derbiye çıkmayı düşündüğü öğrenildi.

Oğuzhan özyakup'un yokluğunda orta alanda veli kavlak'ı görevlendirecek olan slaven biliç'in atiba ve veli ile selçuk, melo ve sneijder'in pas trafiğini kapatmayı düşündüğü, fernandes, gökhan töre, olcay ve almeida ile sonuca gitmeyi planladığı bildirildi.

Son 3 gündür ayağına sürekli iğne yapılan oğuzhan'ın tedavisine başlandığı ve 2 aydan da daha az bir sürede sahalara dönebileceği vurgulandı.