PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Google’ dan “click-to-play” ( yeni )


Munzevi
28-11-2009, 19:05
Google, internet üzerinden video reklamı yayınlamaya imkan tanıyan “click-to-play” video reklam hizmetini ABD, Kanada ve Japonya pazarlarına yönelik olarak hizmete soktu.





Devamı:



Reklam verenlere hedefledikleri tüketicilere ulaşmak için yeni yollar sunan Google, ABD, Kanada ve Japonya’daki reklam verenlerine yönelik olarak “click-to-play” video reklam hizmetini duyurdu. Google içerik network’ü üzerinde çalışan “click-to-play” video reklamları, reklam verenlere hedef müşterileri ile zengin ve farklı bir iletişim kurma imkanı sunuyor. Kullanıcıların deneyimlerini korumak amacıyla “Click-to-play” reklamları, ancak kullanıcıların talepleri doğrultusunda görüntülenebiliyor. Bu sayede, tüketiciye ulaşmak isteyen reklam verenler de en ilgili ve doğrudan hedefleri olan tüketici ile iletişim kurmuş oluyor.



“Click-to-play” video reklam sisteminde reklamlar reklam verenin tercihleri doğrultusunda hedeflenen siteler veya içeriğe yönelik olarak kullanılabilecek. Buna ek olarak fiziksel lokasyona göre seçim de yapmak mümkün. Örneğin sadece New York şehrinden bağlanan ve otomobil kelimesini arayan kullanıcılara yönelik olarak reklam yapılabilecek.



“Click-to-play” video reklamlarının fiyatlandırması gösterim başına olabildiği gibi tıklama başına olarak da seçilebiliyor. “Click-to-play” video reklamları, AdWords artırma modeli üzerinde çalışacak.







Alıntıdır,



Bence cok guzel bir hizmet,

Bilginize,