Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hosting,Alan adı,Web alanı,Domain, Domain Sorgulama


aksu123
05-03-2014, 16:15
Bir Web sayfası kurmak için aldınız alan isim almak gerekir bu yeterli değildir, bunuda bir sunucuya bağlamak ve web sayfasınızı göstermek için Web hosting (https://www.webim.com.tr/web-hosting.php ) gerekir.böylece sitenizi internette göstere bilirsiniz web hosting sayasinde internette tanına bilirsiniz. işinizle ilgili arandında ilk sıralarda çıkabilirsiniz.

Kendinizi veya şirketinizi internetde tanıtmak için bir isim almanız lazımdır.ama bunun için hiç kullanıyan bir isim bulmanız gerekir. bunuda Domain Sorgulama (www.domainsorgulama.net ) sistemlerinden bakabilirsiniz böylece size uygun olan begendiniz alan adlarını alabilir.ve bu alan adları içinde sitenizi göstere bilirsiniz.

Kendinizi veya şirketinize web dünyasında bir yeri olmasını istemezmisiniz bunun için alan ismi almak gerekir bunuda bir sunucu bağlamak gerekir. Bunu için hosting (https://www.webim.com.tr/web-hosting.php ) gerekir böylece resimlerini yazılarınızı göstere bilir yani internette tanına bilirsiniz. işinizle ilgili arandında ilk sıralarda çıkabilirsiniz.