PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Dakika Haberleri - TalasExpress.com


xperiatr
12-07-2014, 23:59
http://talasexpress.com/dev/qinternet/images/logo.png
Yayın hayatına internet gazetesi olarak başlayan Talas Express Haber (http://www.talasexpress.com/), deneyimli ekip ve kadrosuyla Son dakika Kayseri haberleri (http://www.talasexpress.com/)ni, önemli gündem gelişmelerini hızlı bir şekilde okuyucu kitlesiyle buluşturan Kayseri haber denilince ilk akla gelen internet adresidir. Habercilik konusunda objektif ve doğru yayıncılık ilkelerini benimseyerek kurulan Talas Express, gelişen internet ağı üzerinden Kayseri Haberleri (http://www.talasexpress.com/)ni de okuyucularına sunmaktadır.
Dünyada ve Türkiye'nin her yerinde gelişen olayları yorumsuz bir şekilde okuyucusuyla buluşturan Talas Express Haber, ayrıca okuyucu kitlesinin de desteğini almak suretiyle haber yayın akışına dahil olmalarını sağlayarak, haberciliğe yeni bir bakış açısı getirmektedir. Kişilerin bulundukları yerlerde haber değeri taşıyan her türlü durumu Talas Express aracılığıyla duyurmaları, çok kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir.
Herkesin görüş ve düşüncelerini, etrafındaki olaylara kayıtsız kalmamasını, sorunları dile getirebilmesini sağlamak amacıyla okuyucularının haber sitesine ekleme yapmalarını sağlayan tek internet gazetesi olan Talas Express, ayrıca firma tanıtım, ilan ekleme gibi işlevleriyle de saygıdeğer bir yerelden genele internet gazetesi (http://www.talasexpress.com/)olma hedefine ulaşmayı gaye edinmektedir.