Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorstorm (Playstation 3)


Bekq
30-11-2009, 16:00
PS3'ün canavarları geliyor


(http://www.nvidia.com/) PS3 vs X360

X360, PS3*********e göre piyasaya erken giriş yaptı. Ardı ardına çıkan oyunlarıyla da kullanıcılarını memnun ediyor. Sony firması devamlı erteleme haberleriyle fanlarını üzüyor. PS3*********ün, gecikmesi ve çıkış tarihinin netleşmemesi oyuncuların X360*********a yönelmesine neden oldu. Tanıtım videolarındaki muhteşemlik, bizi böylesine heveslendirirken; çıkmasını acilen istediğimiz konsolun, erteleme haberleri bizi düş kırıklığına uğratıyor. Sony PS3*********ün çıkış tarihini Kasım 2006 olarak söylüyor. Fakat bazı oyunların çıkış tarihi bu Kasım 2006*********dan bir hayli geride. Bu ortada bir çelişkiye neden oluyor.

http://www.merlininkazani.com/image/games/4371/1_1_small.jpg (javascript:popup('../codes/showpicture.asp?ID=4371&PID=1&PCOUNT=15','_blank')) Motorstorm Ne olursa olsun; videolar o kadar güzel, o kadar etkileyici ki izlerken ağzımızdan akan salyaları gizleyemiyoruz ve deli gibi bu konsolu bekliyoruz. Yayınlanan videolardaki üstün grafik teknolojisi ve fizik motoru PS3*********ün çıktığı anda, rakibi X360*********ı baya bir geride bırakacağı yönünde sinyaller veriyor bize. Aynı anda çıkmaları durumunda, rakibinin daha çok satacağını düşünen Microsoft, sanki X360*********ı bilerek erken çıkardı. Sony ise bu duruma pek aldırış etmemiş olsa gerek, çıkış tarihi X360*********ın çıkış tarihinin bir hayli uzağında. PS3*********ün çıkışının gecikmesi ise blu-ray*********e bağlanıyor. Harddisk kapasitesi büyüklüğündeki bu diskleri çok merak ediyorum açıkçası. PS3*********ün X360*********a göre en büyük avantajı da bu disk olsa gerek.

Hadi çık PS3

http://www.merlininkazani.com/image/games/4371/1_4_small.jpg (javascript:popup('../codes/showpicture.asp?ID=4371&PID=4&PCOUNT=15','_blank')) İşte iki farklı araç ve çamurdaki gerçekçilik Konsollarda müthiş mücadelelere sahne olan yarış oyunları da ardı ardına tanıtım yapıyor. Ama benim en çok dikkatimi çeken Motorstorm*********un videosu oldu. Bu videolar bizi PS3 almaya bir hayli yaklaştırıyor ve heveslendiriyor. Evolution firmasının yapımcılığını üstlendiği oyunumuz, sadece PS3 kullanıcılarına sunulacak. Dağıtımcılığını SCEE*********nin yapacağı Motorstorm*********un çıkış tarihi ise 1 Mayıs 2006 olarak gösteriliyor.

E3 videosu

http://www.merlininkazani.com/image/games/4371/1_2_small.jpg (javascript:popup('../codes/showpicture.asp?ID=4371&PID=2&PCOUNT=15','_blank')) Bir kokpit açısı E3 fuarında yayınlanan videoyu aylardır tekrar tekrar izliyorum. Video*********da heyecan o kadar üst seviyedeki, hemen sonra *********PS3 PS3********* diye sayıklamaya başlıyorum. Trailer*********da; çamurda giden ve zemin gereği sarsılan aracın içindeki sürücünün, dengesini sağlamak için direksiyonu bir sağa bir sola çevirmesiyle, gösterdiği çaba heyecanı yansıtıyor. Kamera açısı olarak kokpit yer alıyor


Kaynak:merlininkazani.com