PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mahkeme dosya sorgulama


ayyuzlum75
24-04-2015, 14:29
Evinizde ya da iş yerinizde bir sorun yaşadınız ve dava açma gereği duydunuz. Peki, açılan bu dava hakkında nasıl bilgi alacağınızı, dava tarihini ve saatini öğrenmek için bu siteden faydalanabilir ve mahkeme dosya sorgulama sisteminden dilediğiniz bilgileri alabilirsiniz.
Sizin açtığınız ya da hakkınızda açılan dava ile ilgili olarak bilgi sahibi değilseniz, davanın ne zaman gerçekleşeceğini ve saatini bilmiyorsanız, evinize de tebligat gelmediyse bu siteden giriş yaparak mahkeme dosya sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Tebligatın postada meydana gelebilecek bir karışıklık sonucu elinize ulaşmaması neticesinde açtığınız dava dosyasını bu siteden takip edebilirsiniz.
PTT şubelerinden alabileceğiniz e devlet şifresi ile sisteme kolayca giriş yaparak, konu hakkında bilgi almanız mümkün. Mahkeme Dosya Sorgulama (http://www.mahkemedosyasorgulama.com/) sistemini siteye giriş yaparak konu hakkında bilgi alabilir, nerede, ne durumda ve hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz. Davanın günü ve tarihi hakkında en kısa yoldan ve doğru şekilde bu siteden öğrenmeniz mümkün olacaktır. Siz de açtığınız ya da size açılan davayı merak ediyorsanız; http://www.mahkemedosyasorgulama.com (http://www.mahkemedosyasorgulama.com/)