PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çocuk Bakıcısı-0532 637 65 94


ayyuzlum75
24-04-2015, 15:06
Çocuk Bakıcısı (http://www.elitdanismanlik.org) Bir ebeveyinin hayattaki en degerli varlıgı suphesiz ki çocuklarıdır.Çalışan anneler icin hamilelik sonrası oldukca çetrefellidir ve çogu anne işini bırakmayı bile düsünebilir.İş hayatında başarı merdivenlerini tırnaklarıyla kazıyarak gelen annelerin kariyerlerini bir koseye itip bu dusunceyı akıllarından geçirmelerinin sebebi ne olabilir? dersiniz Annelerimizin bu konuda bircok sebebi olduguna eminim canından can olan dünyalar güzeli cocuguna kim kendisi kadar iyi bakabilirki ebeveyenler cocuklarını güvenle emanet edecekleri birilerini bulamamaları GM Elit Danısmanlık olarak ebeveynlerin bu korkusuna buyuk bır hassasıyetle yaklasarak cozuyoruz.

Bebek Bakıcısı (http://www.elitdanismanlik.org/index.php?ks=324&sayfa=487)

Guvenilir,sefkatli,deneyimli,çocugunuzun dil gelisimine katkıda bulunabilecek bilgi ve beceriye sahip,çocuğunuzun sorduğu sorulara cevaplayabilecek kapasitede,davranış problemlerini anında cozebilecek nitelikteki bakıclarımızı ebeveyenlerle karsı karsıya getirmekteyiz.

Gündüzlü/Yatılı Eleman portfoyumuz ozenle seçilmiş nitelikli referanslı elemanlardan oluşmaktadır.sitemizde detaylı bilgiler alabilirsiniz www.elitdanismanlik.org (http://www.elitdanismanlik.org/)