Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : trafik ceza sorgulama


ayyuzlum75
26-04-2015, 17:39
Ülkemizde trafik kazaları konusunda yapılan araştırmalar neticesinde çıkan sonuç; yolcu, yaya, sürücü ve insanların trafik kazalarındaki kusur oranı %98 iken, yol ve araç kusuru yalnızca %1 civarında. Yapılan bu araştırma kaza sonrası doldurulan Trafik Kazası Tespit Tutanağı verilerinden meydana gelmiştir.
Trafik kazalarında sebep kim ve ne olursa olsun kusurlu tarafın trafik cezası alması ile sonuçlanır. Dolayısı ile hakkınızda tutulan tutanak ile trafik cezasına çarptırılmış olursunuz. Ya da teknoloji ve trafik sorgulamaları o kadar gelişti ki, siz trafik suçu işlerken sistem otomatik olarak görüyor ve direkt olarak araç plakanıza ceza alabiliyorsunuz. Eğer hakkınızda bir trafik cezası varsa ve tebligat elinize ulaşmadıysa size vereceğimiz site üzerinden trafik ceza sorgulama işlemi yapabilir, hakkınızda bir trafik cezası olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Eğer bir ceza işlemi yapıldıysa da önleminizi almak açısından önemli bir sorgulama işlemi olacaktır. Dolayısı ile size vereceğimiz internet sitesi üzerinden Trafik Ceza Sorgulama (http://www.trafikcezasorgulama.gen.tr/)
işlemini son derece hızlı, pratik ve doğru bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
http://www.trafikcezasorgulama.gen.tr (http://www.trafikcezasorgulama.gen.tr/)