PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Havalimanı


ayyuzlum75
27-04-2015, 14:58
Havacılık ve Turizm Blog'u olan havaliman.com sitesinde havalimanı, Havaalanı (http://www.havaliman.com/category/havaalani-dhmi/) ve havayollarına dair bir çok bilgiyi edinebileceğiniz gibi, site içeriğine dair haberler, turizm, yer hizmetleri, kariyer, döküman ve uçaklar hakkında da bilgi alabilmeniz mümkün.
Havalimanı (http://www.havaliman.com/) başlığı altında ülkemizdeki havalimanları tanıtımlarını görebilirken, havayolları kategorisinde de hava yolu şirketlerine dair bilgiler ve haberler yer alıyor.
Radar, Uçuş Bilgileri, Uçuş Sorgulama, Uçak Bileti, Servis, Araç Kiralama, Otel, Kayıp Eşya, Otopark ve Şikayet Et ara kategorileri de havaliman.com sitesinde sizi yönlendirecek olan başlıklar.
havaliman.com sitesinde ayrıca turizm odaklı olarak nerelere gidebileceğiniz hakkında bilgi sunulurken, nasıl gideceğiniz, nereleri gezeceğiniz ve neler yapabileceğinize dair de ayrıntılar yer alıyor. Üstelik kariyer konusunda da yönlendirmelerde bulunan sitede Havayolları (http://www.havaliman.com/category/havayollari/) firmalarının personel alımlarına ilişkin de bilgiler alabiliyorsunuz. Havacılık ve turizm alanında aradığınız her türlü ayrıntı ve bilgiye ulaşabileceğiniz site sizi her anlamda yönlendiriyor ve destek almak istediğiniz konuda yardımcı oluyor. havaliman.com sitesini sosyal medya üzerinden de takip ederek, sitedeki değişiklikleri anında görebilmeniz de mümkün.