PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yemek Tarifleri


ayyuzlum75
27-04-2015, 15:55
Türk ve Dünya mutfaklarından Yemek Tarifleri (http://www.yemekkulturu.net/)ni alabileceğiniz yemekkulturu.net sitesinde; Mekanlar, Türk mutfağı, Dünya mutfakları bulunuyor.
Ayrıca Diyet Yemekleri (http://www.yemekkulturu.net/katogori/diyet-yemekleri), İçecekler, Yöresel yemekler, Pratik bilgiler, Sofra düzeni, Ölçüler, Kalori cetveli, Mutfak sözlüğü, Mutfak rehberi, Baharatlar, Vitaminler ve Mineraller başlıkları altında bir çok ayrıntı ve pratik bilgi sizi bekliyor olacak.
Dünya mutfak kültürlerinden yola çıkılarak Türk mutfağı, Osmanlı mutfağı başlıkları altında da bir çok yemek tarifini bulabileceğiniz yemekkulturu.net sitesinde Ciğer Pişirmenin Püf Noktaları, Mantar Nasıl Saklanır?, Muz Nasıl Olgunlaştırılır? Taze soğanınızı kendiniz yetiştirin Kiraz veya vişnenin çekirdeğini nasıl kolay çıkar Domateslerin çabuk çürümesini nasıl önleriz? Taze yumurta nasıl anlaşılır? Yemek Pişirme Yöntemleri, Çikolata Lekesi Nasıl Çıkar? Yumurta haşlamanın püf noktaları, çocuk mutfağı gibi ve daha bir çok pratik bilgiler de yer alan sitede Dondurma Tarifleri (http://www.yemekkulturu.net/katogori/turkmutfagi) arasında; Kağıt Helva Arasında Dondurma Tarifi; Kağıt Helva Arasında Dondurma Tarifi, Pirinçli Dondurma Tarifi, Sakız Dondurması Tarifi ve Böğürtlenli Sorbe Tarifi ve çok daha fazla tarif yer alıyor.