PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bureau Veritas


lannister87
22-10-2015, 10:44
Dünya genelinde test, muayene ve sertifikasyon hizmeti veren Bureau Veritas şirketi Türkiye'de büyüyecek. Şirket Türkiye'deki 700 olan çalışan sayısını 2015'e kadar 2 katına çıkarmayı planlıyor ve Türkiye'deki iş hacmini de ikiye katlamayı hedefliyor. Türkiye'de gelecek dönem hedeflerini ve yatırımlarını şirketin CEO'su Didier Michaud-Daniel, Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan'dan sorumlu Genel Müdürü Rıza Başkan; Rusya, Türkiye ve Bağımsız Devletler Topluluğu Endüstri ve Tesislerden sorumlu Başkan Yardımcısı Bruno Ferreyra; Ortadoğu, Rusya ve Afrika Bölgesi Sanayi Tesisleri Genel Müdür Yardımcısı Tony Mouawad ile grubun iletişim ve pazarlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı Marc Boissonnet Dünya Gazetesi'ne anlattı.

Türkiye'deki nükleer santrallerin yapımında yer almak istediklerini belirten Michaud- Daniel, nükleerin şirketin uzmanlık alanı olduğunun altını çizdi. Fransız Areva ile birlikte çalıştıklarına dikkat çeken Michaud-Daniel, şöyle devam etti: "Türkiye'deki nükleer santraller konusunda daha karar verilmedi. Nükleer enerji konusunda en büyüklerden biriyiz. Güvenlik, kalite, sağlık ve çevreye çok önem veriyoruz. Daha önce Finlandiya, ABD, Arjantin ve Irak'ta nükleer santral yaptık. Japonya'daki nükleer santralde sıkıntı olmamasına rağmen, harici aktörlerin neye sebep olabileceğini öğrendik. Bunun önlenmesi için çalışmalar yapılacak."

Michaud-Daniel ayrıca Türkiye'yi bir üs olarak gördüklerini ifade ederek, Türkiye'nin konumu sayesinde 1.5 milyar insana ulaştıklarını söyledi. Daniel, Afrika'dan alınan numunelerin Türkiye'deki laboratuvarlarda incelendiğini de vurguladı. Bureau veritas türkiye (http://www.platinbilisim.com.tr/is-ortaklarimiz/veritas/) Genel Müdürü Rıza Başkan ise, özellikle savunma sanayii konusunda devletle işbirliği yaptıklarına değinerek, "Gizlilik anlaşmamız gereği bunu açıklayamıyoruz. Daha önce de Bakü-Tiflis-Ceyhan petrol hattının Türkiye ayağında devletle birlikte çalıştık" dedi.
Öte yandan veritas netbackup türkiye (http://www.platinbilisim.com.tr/cozumler/veri-koruma/symantec-netbackup/) de sektörde aktif olan ürünlerden.