PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rövanş zamanı geldi!


Rasty
02-12-2009, 18:37
Avrupa'daki temsilcilerimizden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'ndaki 5. hafta maçında deplasmanda Hollanda'nın Twente takımıyla karşı karşıya geliyor.Enschede kentindeki De Grolsch Veste Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak maçı İspanyol hakem Cesar Muniz Fernandez yönetecek. Fenerbahçe, İstanbul'da yapılan maçta rakibine 2-1'lik skorla yenilmişti.
EUROFUTBOL kanalından yayınlanacak maçı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden de takip edebilirsiniz.
(H) Grubu'nda günün diğer maçında Moldova temsilcisi Sheriff, Rumen ekibi Steaua Bükreş'i konuk edecek.
Fenerbahçe'de trafik kazası geçiren Kazım'ın yanı sıra sakatlığı bulunan Emre ile Bekir, Ali ve Önder 19 kişilik Twente maçı kafilesinde yer almadı. Cristian ve Dos Santos'un durumları ise maç saatinde netlik kazanacak. Sarı-lacivertli ekip Avrupa'da son 3 deplasman maçında olduğu gibi kazanmayı hedeflerken kazanarak grupta liderliği garantilemek istiyor.
Rakip Twente'de ise ligde attığı 8 gol ile form durumunu kanıtlayan forvet oyuncusu Bryan Ruiz'in dizindeki problem devam ediyor. Oynama ihtimali yükselen Ruiz'in durumu konusunda son karar maç saatinde verilecek.
Fenerbahçe'nin iyi bir ekip olduğunu, İstanbul'daki maçta onları şaşırttıklarını ifade eden Twente çalıştırıcısı Steve McClaren, ''Ancak tekrar şaşıracaklarını düşünmüyorum. Çünkü Twente'yi tanıdılar, kapasitemizi biliyorlar. Yarın en iyi olan kazanacak. İki taraf da elinden geleni yapacak, kazanmak için oynayacak. Çok üst seviyede kaliteli bir maç bekliyorum'' diye konuştu.
F.Bahçe teknik direktörü Christoph Daum Twente karşısında ilk maçta çok sayıda pozisyon bulduklarını hatırlatırken ''Bizi son haftalarda çok iyi bir performans sergileyen bir ekip bekliyor. Ama ilk maçta da gördüğümüz gibi bir çok gol pozisyonu yakaladık. Bunu bugün da bekliyoruz. Oynadığımız iyi maçlarla avantajlı durumu yakaladık. Twente'nin önünde olmak istiyoruz" dedi ve Alman çalıştırıcı kazanma şanslarının ne kadar olduğu sorusuna, ''Yüzde yüz'' şeklinde yanıt verdi.
Fenerbahçe'nin de yar aldığı UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda 5. maçlar öncesi puan durumu şöyle:
TAKIMLAR O G B M A Y P
Fenerbahçe 4 3 0 1 6 3 9
Twente 4 2 1 1 4 4 7
Sheriff 4 1 1 2 3 3 4
Steaua Bükreş 4 0 2 2 1 4 2

MUHTEMEL 11'LER

FC TWENTE
Boschker
Carney
Wisgerhof
Stam
Douglas
Brama
Perez
Parker
Ruiz
Nkufo
Stoch
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Bilica
Roberto Carlos
Mehmet Topuz
Cristian
Selçuk
Vederson
Alex
Güiza
161. SINAV
UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'ndaki 5. maçında bugün deplasmanda Hollanda'nın Twente takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 161. maçına çıkacak.
Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 160 maçın 55'ini kazanırken, 27 beraberlik, 78 yenilgi aldı. Rakip filelere 201 gol atan Fenerbahçe, kalesinde 262 gol gördü.
HOLLANDA EKİPLERİ TERS GELİYOR
UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda bugün deplasmanda Hollanda'nın Twente takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar Hollandalı rakiplerine karşı kötü bir performans sergiledi.
Sarı-lacivertliler, kupalarda bugüne dek Hollanda temsilcileriyle yaptığı 15 maçın 9'unda yenilirken, 3'er galibiyet ve beraberlik elde etti. Sarı-lacivertliler, 15 maçta rakiplerinin filelerine toplam 15 gol atıp, kalesinde 27 gol gördü.


02.12.2009