Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BOĞA Günlük Burç Yorumu - 25 Ocak 2016 Pazartesi


Lady
25-01-2016, 12:01
Sorumluluklarınızı önemseyecek ve ciddiye aldığınız kişilerin de sizi önemsemesini isteyeceksiniz. Hayallerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. İstemediğiniz halde yapmanız gerekenleri yapacak ve kendi üzerinizdeki baskıdan uzaklaşmak için hayaller kuracaksınız. Aslında ideallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanların hayal gücü çok yüksek. Bu arada eski ideallerinizi değiştirebilirsiniz ve geleceğe yönelik yepyeni istekler içine girebilirsiniz. Hareket halinde olmak sizi rahatlatacak.

Boğa Burcu Genel Durum
Eşiniz, partneriniz veya en yakın arkadaşınıza bol zaman ayıracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu kişinin çok beğendiği bir ürünü alıp sürpriz yapma düşüncesi de gün içindeki neşeli ortamı destekleyebilir.

Boğa Burcu Kariyer Durumu
Ortağınızla telefon üzerinden maddi içerikli konuşmalar yapabilirsiniz. Önümüzdeki günler içerisinde maddi kaynakları ve finansman yollarını tekrar gözden geçirmek için bir toplantı düzenleme kararı alabilirsiniz.