Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TERAZİ Günlük Burç Yorumu - 25 Ocak 2016 Pazartesi


Lady
25-01-2016, 12:05
Dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve fikirlerinizi ortaya koymanız kolay olacak. Yeni projeler yapabilirsiniz. Ayrıca daha önce yapmış olduğunuz projeler ile ilgili ortaya çıkmış olan sorunları çözmek için çeşitli araştırmalar yapabilir, ilginç fikirleri olan kişilere danışabilirsiniz. İletişim trafiğinizin hareketlendiği bir dönemdesiniz ve farklı görüşe sahip kişilerden etkilenebilirsiniz. Bu arada moralinizi yükseltin ve güç mücadelesi yapmaktan kaçının. İstekleriniz değişebilir ve hatta olaylara bakış açınız tamamen değişebilir. Bugün mantıklı ve kararlı davranacaksınız.


Terazi Burcu Genel Durum
Yakın çevrenizin bazı şeyleri gizlediğini düşünebilir ve bunları öğrenmeye çalışabilirsiniz. İnsanları fazla zorlamayın; kendilerine saklamak istedikleri şeyler olabilir. Yardımınıza ihtiyaç duyarlarsa zaten kendiliklerinden geleceklerdir.

Terazi Burcu Kariyer Durumu
Anlaşmalar ve bunlara ilgili görüşmeler için yapılacak seyahatler gündeme gelebilir. Bir yolculuk için gerekli hazırlıkları ve ayarlamaları yapmaya başlayabilirsiniz. Bazı görevlerinizi bir arkadaşınıza devretmeniz mümkündür.