PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YAY Günlük Burç Yorumu - 25 Ocak 2016 Pazartesi


Lady
25-01-2016, 12:06
Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler yavaş olabilir fakat düşündüğünüz ve istediğiniz gibi gelişiyor. Hem yakınlarınız, hem de arkadaşlarınız sizi destekleyecek. Günün ilerleyen saatlerinde sürpriz gelişmeler olabilir ve yaratıcılığınız uyanabilir. Üstelik karşılaştığınız olaylar hem yaratıcılığınızı uyandıracak, hem de kendinizi keşfetmenize yardımcı olacak. Arkadaşlarınız ile iletişiminiz giderek güçleniyor. Ekip çalışmaları yapabilirsiniz ve ilginç organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz.

Yay Burcu Genel Durum
Kişiliğinizin ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Bir gruba dahil olmanız için ısrarla davet edilebilir, zaten dahil olduğunuz bir grupta da lider konumuna getirilebilirsiniz. Güçlü karakter özellikleriniz büyük beğeni toplayabilir.

Yay Burcu Kariyer Durumu
Hala tartışılma aşamasında olan bazı planlarla ilgili olarak ısrarcı olma yoluna gitmeye karar verebilirsiniz. Yapacağınız konuşmaları da kafanızda hazırlayabilir, alacağınız cevapların neler olabileceğini düşünebilirsiniz.