PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Toshiba Al, Hayatta Kal!"


fableturk
07-10-2009, 08:15
TNB A.Ş'den anlamlı sosyal sorumluluk projesi: Toshiba al, hayatta kal!

Notebook-netbook bilgisayardan dijital kameraya, LCD, LED TV ve DVD, Blue-Ray Player gibi tüketici elektroniği ürünlerinden depolama aygıtlarına, digital çerçeveden, harddiske kadar Toshiba’nın geniş ürün gamının Türkiye distribütörlüğü’nü yapan TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., satış kampanyasını anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürüyor . "Toshiba Al, Hayatta Kal!"

Toshiba Tecra A9-16D alan herkese Çekiliş ,kura vb…olmadan ‘’İleri Sürüş Teknikleri’’ eğitimi profesyoneller tarafından hediye verilecek. Hayat kurtaran bu hediye, bir model ile başlayıp ileride diğer Toshiba notebook modelleri için geçerli olacak. Yılda ortalama 400. 000 adet Toshiba notebook satıldığını düşünürsek, her yıl eğitim alan sürücü sayısı hesaplandığında 10 yıl içinde çok büyük bir başarı yakalanabilir.

TNB A.ş. Genel Müdürü Aytaç Biter konu ile ilgili yaptığı açıklama "1984-2004 yıllarında yapılan araştırmada terör nedeni ile verdiğimiz şehitlerimiz 35 000 , Trafik kazalarında ölenlerin sayısı ise 300 000 civarıdır. Her yıl ölen 10 000 lerce kişiden 1 kişiyi bile kurtarsak bizim için çok çok önemli bir başarı olacak. Yaralanma,maddi kayıplar,trafikte kaybedilen zamanın değeri vb….de düşünüldüğünde çok daha önemli bir tablo çıkıyor ortaya. Biz ileri sürüş teknikleri eğitimi ile tüm bunların bir nebzede olsa önüne geçilebileceğine inanıyoruz". dedi

Yıllardır üst üste Türkiye Pist Şampiyonu bir yarışçı olan TNB A.S. Genel Müdürü Aytaç Biter " Eğitim aldıkça ve pistlerde yarıştıkça trafikte yapılan hatalar daha çok anlaşılıyor. Çok basit kullanıcı hataları yüzünden ölen insanları gördükçe bu konu ilgimizi çekti. Dikkat edin yağmur damlaları düştüğün de trafik felç olur. Hepimiz trafikte saatlerce kalır ve randevumuza geç kalırız. "İleri sürüş teknikleri’’ eğitimi almış bir sürücü yağmurda, karda, fren mesafesinde,virajda vb…ne yapması gerektiğini bilir . Öncelikle İstanbul da başlamak üzere binlerce’’ ileri sürüş teknikleri ’’ eğitimli sürücüleri trafiğe kazandırmak istiyoruz dedi.

Toshiba Shop . Com . TR (http://www.toshibashop.com.tr)

TECRA A9- 16D Özellikleri;
• İntel Core 2 Duo T5670 VPro İşlemci
• Orjinal Windows Vista Business Edition Tr/Eng.+Orjinal Windows XP Professional Edition Downgrade olanağı
• 2048 MB DDR2 Ram - 250 GB HDD
• 15.4 "Toshiba WXGA TFT ekran (1.280x800)
• Seri port, 3xUSB 2.0, Docking Slotu, 5'i bir arada Bridge Media Yuvası
• Toshiba Easy Guard full paket, Parmak izi okuyucusu, Sıvı geçirmez klavye, Magnezyum kasa, HDD koruma, Toshiba Dual Poiting (AccuPoint II ve Touch Pad)
• 2,8 kg. 3 yıl garanti
http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20091007044043_hayattakalnotebook.jpg