PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte deprem anı


Ceren
04-12-2009, 13:14
Aydın'ın Buharkent ilçesinde bu sabah meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem anı, Denizli'deki MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

http://img5.mynet.com/ha5/d/depremani.jpg

Mynet - Video - habervideo - Deprem anı MOBESE'de (http://video.mynet.com/habervideo/Deprem-ani-MOBESE-de/415614/)

Aydın'ın Buharkent ilçesinde saat 08.02'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, fay hattına en yakın illerden biri olan Denizli ve ilçelerinde de hissedildi. Denizli'deki vatandaşlar depremin meydana gelmesiyle birlikte kendilerini sokağa atarken, deprem anı kentteki MOBESE kameralarına da saniye saniye yansıdı. Araçların geçişi sırasında meydana gelen depremde MOBESE kameraları sallanırken, depremin şiddeti görüntülere yansıdı.

Bu arada Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde kurulan kriz merkezinde açıklamalarda bulundu. Burada yetkililerden gelişmeler hakkında bilgi alan Vali Erkmen, şu ana kadar herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını belirterek, "Birkaç okul dışında psikolojik olarak herhangi bir olumsuzluk yok. Bazı okullarda öğrencilerinden bir kısmı evlerine gitmiş. Şu anda resmi olarak hiçbir okul tatil değil. Okullarda eğitime devam ediliyor" dedi.

İHA