Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Şubat 2016 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Dream
20-02-2016, 01:01
Kendinizi özgür hissetmenin hafifliğini hissedebilirsiniz. Ancak yenilenmek ve değişim sizi zorluyor... Geçmişte yaşadığınız ve unuttuğunuz bazı olayları hatırlayabilirsiniz. Ölüm ve ölüm ötesi ile ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Aslında yaşantınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir dönemdesiniz ve yakınlarınızın yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz. Böylece hayata ve olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Sert ve zor olaylar karşısında daha yapıcı bir tavır içinde bulunmak için gayret gösterin. İlginç kişilerden etkilenmiş olabilirsiniz ve hayata farklı bakabilirsiniz... Ancak aceleci davranmayın ve güç gösterilerinde bulunmaktan kaçının.

Terazi Burcu Genel Durum
Bugün, iyimser olmanızı sağlayacak etkiler almanız mümkündür. Ancak; bazı konular üzerinde düşünürken hoşunuza gitmeyen noktalara takılıp kalabilirsiniz. Bundan kaçının. Çevrenizden yardım isteyin.

Terazi Burcu Kariyer Durumu
Her şeyi tüm açılardan ele almaya çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Zihninizi bu kadar yormamalısınız. Derinlemesine incelemeler yapmak elbette iyi ancak nerede durup başka alana geçeceğinizi iyi kararlaştırın.