Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Şubat 2016 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Dream
20-02-2016, 01:03
Güne keyifli başlayacaksınız ve sabah rüyalarının etkisi ile duygularınız yükselecek. Rüyalarınızı hatırlayabilirsiniz, dikkatli inceleyin. Hatırlamıyorsanız üstünde fazla durmayın ve yükselen duygularınız ile ideallerinizi gözden geçirin. Bugün inancınızın yükseldiğini hissedeceksiniz ve içinizden yükselen sesi önemseyeceksiniz. Daha doğrusu sezgilerinize güvenin ve bazı karışıklıklar olsa bile bunlarla başa çıkabileceğinize inanın. Bu arada güç mücadelesi yapmak yerine yapıcı ve olumlu duygularınızı yükseltmek için gayret gösterin. Bugün hayata ve olaylara bakış açınızı değiştirecek kişiler ile karşılaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu Genel Durum
Bugün alacağınız etkiler, haberdar olmadığınız bazı konuları açığa çıkarmanıza yardım edecek türden olabilirler. Bunları iyi değerlendirebilmek için çevrenizi gözleyin ve olayların gelişimine dikkat kesilin.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Çevrenizdeki insanların niyetlerini iyi anlayabileceğiniz, bu sayede kendileriyle daha iyi bir bağlantı kurabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durum, ortak kararlar almak veya işbirliği yapmak konusunda yararlı olabilir.