PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vista Eyes


Munzevi
06-12-2009, 01:45
Tanıtım:

Vista Eyes, fare işaretçinizi takip eden enteresan grafiksel bir yazılımdır. Ekranınıza yerleşen 2 çift göz farenizin her hareketini izliyor.



Dilerseniz gözleri ekranın istediğiniz yerine taşıyabiliyorsunuz. Programın Vista ve Classic olmak üzere iki adet arayüzü vardır. Gözlerden herhangi birine sağ tıkladığınızda karşınıza bir menü çıkıyor. Buradan programın herzaman diğer pencerelerin üzerinde olmasını sağlayan, "On Top" ve bilgisayarınız açıldığında otomatik olarak başlamasını sağlayan "Run at Startup" seçeneklerini isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Eğer programı kapatmak isterseniz, yine sağ tıklayarak, "Close Vista Eyes" seçeneğini tıklayınız.



Program ilk başta çok eğlenceli görünsede bir süre sonra sürekli takip eden iki göz sinir bozucu hale geliyorhttp://www.turkuydu.net/images/smilies/smile.gif Windows Vista`nın eşsiz görsel arabirimi, görsel program yapımcılarının, yaptıkları programlara dikkat çekmek amacıyla program isminde mutlaka "Vista" kelimesimesini kullanmasına yol açıyor. Program Windows Vista`da bulunan bir özellik değildir.



download: