PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüştü'nün eşi: "Ertem'i görürsen bir selam söyle"


Rasty
06-12-2009, 01:48
Olay buluşma! Beşiktaş geçtiğimiz Çarşamba günü Manchester United'ı Old Trafford'da 1-0 mağlup etti, manşetleri ise maçın spikeri süslemeye devam ediyor.Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında maçı Star TV'de anlatan spiker Ertem Şener'in Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber için yaptığı "Her yerinden öpüyorum" yorumu geçtiğimiz haftada gündeme oturmuştu.
Olay spiker Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'un bu haftaki konuğuydu. Oldukça eğlenceli geçen programda bir sürpriz vardı ki Rüştü Reçber ve Ertem Şener telefonda karşı karşıya geldi, ilginç diyaloglar oluştu. Spiker Ertem Şener'in programdaki bazı yorumlarından satırbaşları şu şekilde;
- Dokuz senedir solaryumdayım, ruhumu dinlendiriyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum.
- Orhan Ak'ın kardeşinin adı ne biliyor musunuz? Ispanak. (Bugün yaptılar bu espiriyi)
- Manchester sokaklarında Liverpool'lu taraftarlar bana sekiz işareti yapıyordu.
- O sözü içtenlikle, yürekten söyledim.
- Ben bize doğudan mail atan, bu maçta istediğin kadar bağır diyen Fenerbahçeli, Galatasaraylı Mehmetçikler için o maçta bağırdım.
- Dakika 89. Rüştü öyle bir kurtarış yaptı ki, eller yetmez. Öyle bir pekiştirme cümlesi kullanmak zorundaydım ki orada öpülmesi gereken neresi varsa öptüm ben.

Programa telefonla bağlanan Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber ise Ertem Şener'in kendisi hakkında yaptığı açıklamalar için şu yorumları yaptı: "Ertem gerekli açıklamayı yaptı, sağolsun. Ben o ifadeyi Türkiye'ye döndükten sonra izledim. Eşim arayıp söyledi. (Gülerek). Pek kötü bir şey söylemedi. 'Ertem'i görürsen bir selam söyle' dedi. Ertem maçları yaşayarak yaşıyor, anlatıyor. Milliyetçi duygularıyla anlatıyor. O takımı 13 sene önce Fenerbahçe ile yenmiştik. Rahatsız edici bir şey yok. Son derece masumane, içtendi."
YİNE ÖPTÜ
Ertem Şener'in Rüştü Reçber'e cevabı ve aynı ifadeyi tekrarlaması ilginçti: "Benim eşim de maçtan sonra aradı. 'Eşim bana ne dediğini farkettin mi' dedi. Gerçekten farketmemiştim. 1996'da Manchester United devrilirken o kadronun kalecisi yine Rüştü'ydü. Yanımdaki tüm spikerler ona 'bravo' dedi. Ben şimdi diyorum ki seni yine her yerinden öpüyorum"
Öte yandan programda Şener'in Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü adlı dizilerden alınan görüntüleri maç anlatır gibi anlatması ise değişik görüntülerin oluşmasına sebep olurken Rüştü Reçber imzalı eldivenlerini Şener'e hediye etti.
Ertem Şener'in bazı maçlarda kullandığı özgün ifadelerden birkaçı ise şu şekilde; (ekşisözlük)
"Kezman ilaç oldu. Kezman, antibiyotik gibi geldi.."
"Franklin Edmundo Rijkaard. Takımı mağlup olunca Nirvana, galip gelince sert elektronik müzikler dinliyor"
"Carlos Vela rakipleri için tam bir bela.."
"Vuruken semih gol olurken şentürk"
"Van persie. Babası eski bir güreşçi"
"Kelimenin bittiği yerde kaka başlıyor"
"Ronaldinho çöldeki bir vaha ise bu adam kutup yıldızı"
"Zenden siyah kuşak karateci o yüzden onunla tartışmaya girmiyorlar"
"Yüreğimiz ağzımıza gele gele ağzımızda yer kalmadı"
"Belletti bu golü atacağını önceden belli etti"



05.12.2009
Kaynak : Sporx.com