PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kalacak mıyım, gidecek miyim kestiremiyorum"


Rasty
11-12-2009, 23:05
Galatasaray'ın Antalyaspor maçında yıldızlaşan oyuncusu Harry Kewell, forvet oynamasına şaşıranlara tepki gösterdi.Kewell şöyle konuştu: "Çoğu kişiye benim santrafor oynamam ilginç gelmiş olabilir. Herkes benim forvet oynayamayacağımı düşünüyor. Ben en büyük patlamayı gösterdiğim yıllarda, Leeds United'ta forvet oynamıştım. Liverpool'da da forvet oynadım. Bana verilen görevi yerine getirdiğimi düşünüyorum."
Avustralyalı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü "Ben top oynamayı seviyorum. Solda, sağda ortada... Gole daha yakın oynadığım zaman daha çok keyif alıyorum. Günümüzde bir futbol oyuncusunun 3-4 farklı pozisyonda görev yapabiliyor olması lazım."
Kewell, attığı golün değeriyle ilgili "2-2 giden bir maçta golün kimin tarafından atıldığının önemi yok. Önemli olan golü atmak. Çok çaba gösterdik ve sonunda ben attım. Kim atarsa atsın, o gol çok kıymetli olacaktı" dedi.
Sezon sonu bitecek olan kontratıyla ilgili konuşan yıldız oyuncu, "Daha 6 ayımız var. Şimdi ne desem boş. Fakat bu 6 ayın sonunda da bu kararın benim kararım olacağını söylemek mümkün değil. Birçok faktör var. Dolayısıyla kalacak mıyım, gidecek miyim bunu benim kestirmem mümkün değil" diyerek sözlerini tamamladı.