Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşlevinden önce boyu önemli!


Ceren
12-12-2009, 16:52
V-Pills ile tamamen doğal cinsel estetik ve performans! (reklam)

http://img5.mynet.com/ha5/s/seks6.jpg

Amerika’nın önde gelen markalarından V-Pills sayesinde erkekler artık daha sağlıklı, daha güvenli ve daha çekici…
Günümüzde estetik görünüm gitgide önem kazanıyor… Yüz ve vücudun yanı sıra cinsel bölge estetiği de hem erkekler hem bayanlar için büyük önem taşıyor.

V-Pills, erkeklik geliştirme formülü ile doğal afrodizyak bitkilerden oluşuyor. İlaç sınıfına girmeyen, bitkisel gıda takviyesi olan bu ürün, aynı zamanda cinsel isteği ve performansı arttırma özelliği ile tanınıyor. Güvenilir içeriği ile V-Pills, yıllardır kullanıcılar üzerinde yapılan gözlemler sonucunda etkisini kanıtlıyor.

İktidarsızlık ve kısırlık tedavilerinde kullanılan Çin Ginseng’i, kan dolaşımını dolayısıyla ereksiyon gücünü arttıran Ginkgo Biloba, erkek ve kadında cinsel isteği arttırmasıyla bilinen Keçiboynuzu, prostat tedavilerinde ve üreme organlarının sağlığına yönelik ilaçlarda sıkça kullanılan afrodizyak etkili bitki Saw Palmetto, V-Pills’de bulunan içeriklerden bazıları… Saw Palmetto, Maya kızılderililerinin aşk iksirlerine kattığı bir bitki olarak da biliniyor. Bitkilerin yanı sıra B3 ve E vitaminleri içeren V-Pills, antioksidan etkileri ile hücreleri ve kan damarlarını koruyor.

V-Pills kullanımı ile 4 hafta içinde gözle görülür sonuçlar 9 haftada maksimum etkiler gözlemleniyor.

Perakende satış fiyatı 129 TL olan V-Pills ürünlerine V-Pills.com.tr (http://www.v-pills.com.tr) sitesinden ve yetkili online satış sitelerinden ulaşabilirsiniz.

İhtiyacım yok demeyin, V-Pills’i deneyin… Farkı hissedeceksiniz…