PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'e hayat verecek zirve


Ceren
17-12-2009, 11:30
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Alman hoca Daum'a eksik bölgelere takviye sözü verdi
http://www.internethaber.com/images/news/85381.jpg
Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Christoph Daum arasında gerçekleştirilen kritik zirvenin ayrıntılarını netleşiyor.

Takvim'in haberine göre ikilinin birebir yaptıkları görüşmede yeniden sezon başındaki gibi 'rakipleri öpen' bir Fenerbahçe için neler yapılması gerektiğini kararlaştırdıkları öğrenildi.

İşte Yıldırım ve Daum tarafından hazırlanan kurtuluş reçetesi:

BOMBA TRANSFER GELİYOR

Başkan Aziz Yıldırım, takımdan ayrılan Roberto Carlos'un yerine çok kaliteli bir yabancı alacağı müjdeledi. Daum'un "Sol kanat oyuncusuna ihtiyacım yok. Ama mutlaka forvet istiyorum" dediği öğrenildi.

DİSİPLİNSİZLİK SON BULACAK

Yıldırım en büyük sorunun disiplinsizlik olduğunu ve mutlaka son bulması gerektiğini söyledi. Daum, bu konuda artık özel önlemler alacağını ve bu tür olayların bir daha yaşanmayacağının sözünü verdi.

YENİDEN 90 DAKİKA SAVAŞ!

Takımın sezon başındaki gibi mücadele etmediğini söyleyen Başkan Yıldırım yeniden savaşan bir Fenerbahçe izlemek istediğini söyledi. Devre arası kondisyon yüklemesi yapacağını belirten Daum, "Yeniden rakipleri öpeceğiz" iddiasında bulundu.

ADİOS ROBERTO CARLOS

Ve Fenerbahçe'de Roberto Carlos dönemi bugün sona eriyor. Carlos bu akşam oynanacak Sheriff maçıyla birlikte taraftarının karşısına son kez çıkacak. Sarı-Lacivertli yönetimin Brezilyalı yıldıza plaketle teşekkür etmesi planlandı. Daum'un Carlos'u kısa bir süre oynatması bekleniyor. Bu arada Corinthians kulübü Carlos'un formalarını satışa çıkardı.

SHERİFF'İ DE DEVİRECEĞİZ

Deniz Barış gruptan lider çıkmayı garantileseler de Sheriff maçını kazanacaklarını söyledi. F.Bahçeli oyuncu, "Onlar 2. turu istiyor, ama izin vermeyeceğiz" dedi.