PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş iddialı gitti


Rasty
21-12-2009, 20:00
Beşiktaş, Manisaspor ile yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası grup maçı için İzmir'e gitti. İzmir'e hareket öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan takım kaptanı İbrahim Üzülmez, geçen sezon kupayı kazandıklarını hatırlatarak, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak amacında olduklarını söyledi. Manisaspor'u ligde yenemediklerini belirten İbrahim, ''Kupaya galibiyetle başlamak istiyoruz'' dedi. Rüştü ve Hakan'ın yokluğunda kaleyi genç Korcan Çelikay'ın koruyacağının belirtilmesi üzerine İbrahim, ''Korcan uzun zamandır bizimle beraber, bu onun için de iyi bir şans. Bunu en iyi şekilde değerlendirecektir. Antrenmanlardaki performansını orada da göstereceğine inanıyorum'' diye konuştu.
-''İNANCIMIZI SAHAYA YANSITIRSAK...''-
İbrahim Üzülmez, ligin ilk yarısıyla ilgili olarak da şunları söyledi: ''İlk yarıyı 5. sırada tamamladık. İstediğimiz yerde değiliz. Daha iyisini yapabilirdik, gücümüz ve kapasitemiz de var ama maalesef ilk haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. İkinci yarıda çok maç var. Takım olarak o isteği, birlik ve beraberliğimizi, inancımızı sahaya yansıtırsak istediğimiz sonuçlara ve hedeflere ulaşırız. Hiç kimse şampiyonluğunu şimdiden ilan etmesin. Nasıl geçen sezon puan farkını kapatıp şampiyon olduysak, şimdi de aynı durumdayız.''
Lige verilen aranın kendileri için bir avantaj olup olmadığı sorusuna İbrahim, ''Son haftada yaşanan sakatlıkları düşünürsek Manisaspor maçından sonra tatile girmek bizim için avantaj. Devreyi en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya hazır bir halde girmek istiyoruz'' diye yanıt verdi.


21.12.2009
Kaynak : AA