PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Söz Süleyman Hurma'da!


Rasty
31-12-2009, 19:54
Söz Süleyman Hurma'da!

Ali Turan'ın Galatasaray'a transfer olduğu iddiasının ortaya atılmasının ardından Kayserispor bir anda karıştı. Basın sözcüsü Yücel Şahin, bu transferin bittiğini, Ali'nin Galatasaray'a gittiğini söyledi. Ancak bu açıklamadan hemen sonra Başkan Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma bu haberi yalanladı. Bu gelişmelerin ardından Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Süleyman Hurma, bu gelişmelerle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
Süleyman Hurma'nın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Ali Turan Kayserispor'un kaptanı ve alt yapısından yetişmiş bir oyuncudur. Oyuncumuzla sezon başından beri mukavelesini uzatmak için görüşüyoruz, Ali Turan'ın da bu konuda ters bir duruşu olmadı. 10-12 gündür tüm basında oyuncunun Galatasaray'a gideceği ve anlaştığı yönünde haberler çıktı. Ali Turan'ın ifadesi şu, Galatasaray ile görüşmediğini, menajerlerinin görüştüğü ve kulüpten ayrılmak istediğini, ilk kez bu kadar büyük bir fırsatla karşılaştığını ve bu fırsatı kullanmak istediğini, bu nedenle sözleşme uzatmak istemediğini söyledi. Durum bundan ibarettir, farklı bir gelişme yok.
Galatasaray'ın bu konuda herhangi bir açıklaması ya da bizimle görüşmesi yok. Galatasaray bu oyuncuyla ilgilenmiyor ise en azından ilgilenmiyoruz diye iki satır bir açıklaması olabilirdi. Çok ilgileniyorsa, bu durum böyle havada bırakılmadan oyuncunun kulubüyle görüşülmeli. Ama bazı kulüplerin transfer yöntemlerinden bir tanesi bu, oyuncunun bağını kopararak transferi kolay bir şekilde yapmaya çalışıyorlar. Bu anlayışa karşı Kayserispor'un duruşu daha önceki yıllardan beri bellidir. Böyle bir şey var ise oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, sezon sonunda her takımın alabileceği gibi her takım da alabilir. Ama şu an için oyuncuyu satmamız söz konusu değil.
Ali Turan'ın Antalya'ya götürmeyeceğiz. Nedeni de şu, Ali Turan sıradan bir oyuncu değil, takım kaptanı. Şu anda transferiyle ilgili sorunları olan bir oyuncuyu takım içinde tutmayı düşünüyoruz. Kafası karışmış, Kayserispor'da oynamak istemediğini söyleyen bir oyucuyla yola devam etmemiz söz konusu değil. Önümüzdeki günlerde neyin olacağını hep birlikte göreceğiz.
Basın sözcümüzün yaptığı açıklamayla ilgili bilgimiz yok ama bir oyuncumuz transfer olacaksa ben bunu bilirim."


31.12.2009
Kaynak : Sporx.com