PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali Turan kadro dışı!


Rasty
31-12-2009, 19:57
Ali Turan kadro dışı!

Kayserispor'un kaptanı Ali Turan'ın Antalya'da yapılacak kamp kadrosuna alınmadığı ve süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi. Kayserispor As Başkanı Şaban Miraboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'a gitmek isteyen Ali Turan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını ve Antalya kafilesine alınmadığını belirterek, şunları söyledi:
''Ali Turan, bizimle görüşmeden, Galatasaray'la görüşüp, onlara olumlu cevap vermiş. Bizimle sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın bu davranışı spor ahlakına ve spor etiğine sığmaz. Ali Turan, Galatasaray'a söz verip anlaşmadan önce gelip bizimle görüşmeliydi. Bu davranışı nedeniyle Ali Turan'ı süresiz kadro dışı bırakıp, Antalya kadrosuna almıyoruz.''-GALATASARAY'A KINAMA-
Miraboğlu, Galatasaray Kulübünün davranışının da spor ahlakıyla bağdaşmadığını ifade ederek, ''Bu futbolcunun yıl sonuna kadar bizimle mukavelesi var ise Galatasaray, önce bizimle görüşmeliydi. Bizimle görüşme yapmadan, bizi muhatap almadan futbolcumuzun aklını çelen Galatasaray'ı kınıyoruz. Galatasaray daha önce şimdi Trabzonspor'da oynayan Gökhan Ünal'a da aynı şekilde mukavelesi devam ederken teklif götürmüştü. Gökhan Ünal'da bu gelişmeden sonra bir süre verimli olamamıştı'' diye konuştu.
Miraboğlu, Ali Turan'ın, Kayserispor'un Kadir Has tesislerinde yardımcı antrenör nezaretinde her gün antrenman yapacağını da sözlerine ekledi.


31.12.2009
Kaynak : AA