PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Demirören'in büyük bombası!


Rasty
31-12-2009, 20:07
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Bursasporlu Sercan için bugüne kadar yaptığı girişimlerden mutsuz ayrılmasına rağmen bu oyuncudan henüz vazgeçmedi. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı’nın, çok gizli bir şekilde bu oyuncuyu transfer etmeye çalıştığı bildirildi.Milliyet Gazetesi'nin 30 Aralık 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Transfer çalışmalarında kaleci üzerine odaklayan Beşiktaş’ta, Başkan Yıldırım Demirören’in gizliden gizliye bir transfer bombası patlatmanın eşiğine geldiği öğrenildi.
Geçen sezondan beri Bursasporlu Sercan ile ilgilenen siyah-beyazlı kulübün Başkanı, geçtiğimiz günlerde de yaptığı Sercan girişiminin ardından beklemeye geçmişti. Bu oyuncuda ısrarından vazgeçmeyen Yıldırım Demirören’in, birkaç gün önce Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile tekrar görüştüğü vurgulandı.
Mustafa Denizli’ye her hocanın isteyeceği Sercan’ı almak için elinden geleni yapacağını söylediği öğrenilen Demirören’in 2010’un ilk günlerinde bu transfer bombasını patlatmayı istediği belirtildi.
‘Ona hayır denmez’
Daha önce transfere gerek olmadığını söyleyen Denizli’nin ise böyle bir oyuncunun alınmasına hayır demenin mümkün olmadığını söylediği bildirildi.
Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da devrede olması nedeniyle oldukça pahalıya patlayacak olan Sercan transferi nedeniyle siyah-beyazlı yönetimin Denizli’nin istediği kaleciler yerine Murat Şahin’i yeniden renklerine bağlamak istediği vurgulandı.
İlk yarıda gol atma konusunda bir hayli sıkıntılar yaşayan Mustafa Denizli’nin bu sorunu Sercan ile çözmeyi düşündüğü öğrenildi.
‘Beşiktaş’ta yapamaz’
Bursasporlu Ali Tandoğan, arkadaşı Sercan’ı hem övdü, hem de Beşiktaş’a transferi konusunda çekincelerini ortaya koydu. Radyospor’a konuşan Ali, “Abartmayı sevmem, gerçek neyse onu söylerim. Sercan gerçekten çok yetenekli bir oyuncu ama eksikleri var. Sercan’ın tek uyum sağlayamayacağı yer Beşiktaş olabilir. Çünkü orası futbolcunun çok koşması, atlayıp zıplamasının beklendiği bir yer. Beşiktaş’ta pres yapacak top çalacak futbolcu gerek” ifadesini kullandı.


30.12.2009
Kaynak : Milliyet