PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseri'nin Antalya kampı 2 Ocak'ta


Rasty
31-12-2009, 20:10
Ligin ilk yarısında önemli başarılara imza atan Kayserispor'un, ikinci yarı hazırlıklarını yapacağı Antalya kampı 2 Ocak'ta başlayacak.Devre arasında izne çıkan futbolcular, Antalya Belek'teki Glorya Golf Oteli'nde düzenlenecek 15 günlük kamp için Cumartesi günü toplanacak. Sarı-kırmızılı ekibin, Antalya kampı 17 Ocak'ta sona erecek.
Kamp kapsamında Beşiktaş, Hamburg ve Feyenoord takımlarının katılacağı dörtlü turnuvada da mücadele edecek olan Kayserispor, bu hazırlık maçları ile de eksiklerini gözden geçirme imkanı bulacak.
Antalya kampı, büyük takımların transfer listelerinde isimleri sıkça dillendirilen futbolcularla görüşülmesi için de önemli bir ortam olacak.
Kayserispor yönetimi, Galatasaray ile adı anılan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan takım kaptanı Ali Turan ile masaya oturacak. Ligin ilk yarısında attığı gollerle adını duyuran kiralık oyuncu Makukula ile de Antalya kampında görüşme yapılacak.
Sözleşme opsiyonu Kayserispor'da olan oyuncu ile anlaşma sağlanırsa takımıyla sözleşme imzalamanın yolları aranacak.
Öte yandan teknik direktör Tolunay Kafkas'ın isteği doğrultusunda orta sahaya takviye yapılması için de çalışmalar sürüyor. Transfer edilecek bir veya iki oyuncu, Antalya kampına yetiştirilmeye çalışılıyor.



30.12.2009
Kaynak : AA