PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ozan İpek ve Turgay Bahadır


Rasty
05-01-2010, 18:49
Bursaspor, 10 günlük tatilin ardından ikinci yarı çalışmalarını Özlüce Tesisleri'nde sabah yapılan antrenman ile sürdürdü.Ligin ilk devresini 3'üncü sırada tamamlayan Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu'nda bulunan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bugün de katılmadığı çalışma, yardımcı antrenörler nezaretinde yapıldı.
Açma germe hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2'nin ardından zamanlı koşuyla tamamlandı. Bugünkü çalışmalara ülkesinden henüz dönmeyen ve izinleri devam eden Zapotocny, Kirita, İvankov, Ergiç ve Batalla ile sakatlığı süren Tuna katılmadı.
Ayrıca soğuk algınlığı nedeniyle Hüseyin Çimşir de bugünkü çalışmada yer almadı. Hüseyin, takımdan ayrı olarak salonda çalışma yaparken, takıma yeni katılan İglesias da çalışmalarını sürdürdü.
Bu arada, altyapıdan İsmail Haktan Odabaşı, Mehmet Özdıraz ve Abdulmuttalip Altın da A takımla birlikte Özlüce Tesisleri'nde kamp yapacaklar.
Öte yandan antrenmanın başında, isminden söz ettiren sol kanat oyuncusu Ozan İpek ve tecrübeli forvet Turgay da değerlendirmelerde bulundu.

OZAN İPEK: "2009'UN EN İYİ TAKIMIYDIK"
2009'un en iyi takımı olduklarını belirten Ozan İpek, yeni yılın hem takım için, hem de kendisi için çok iyi geçeceğine inandığını belirtti.
Ozan, "2009'da Ertuğrul Hoca'nın geldikten sonraki dönemi hesaplarsak en iyi takımdık. Umarım 2010'da da aynı şekilde olur" dedi.
Bu yıl çıkış yakalayan futbolcular arasında gösterilen genç futbolcu, "Amacım daha üstün oynamak. Hem takımı hem de kendimi daha iyi yerlere getirebilmek için çalışıyorum" diye konuştu.
Agresif oluşunu da değerlendiren Ozan, "Hırçınlığımın vermiş olduğu bir yapı. Ama insan sahada kendisini tutamıyor. Herkesin yapısı farklı" şeklinde konuştu.
TURGAY: "İYİ BİR EKİBİMİZ VAR"
2010 yılına iyi bir giriş yapmak istediklerini belirten Turgay da, "Umarım ki 2010 senesinde sezona iyi bir giriş yaparız. Çünkü iyi bir ekibimiz var. Onu da şimdiye kadar gösterdik" dedi.
Yeşil beyazlıların son transferi İglesias'ı da değerlendiren Turgay, "Aramıza katılması çok güzel. Önemli bir güç olacak bizim için. Kendisiyle birlikte forma giydik. Bana göre çok iyi bir futbolcu. zaten iyi olmasa Bursaspor'a gelmezdi ve burada forma giyme şansı olmazdı. Takıma katkısı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.