PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Ali Turan'ı göndermeliyiz"


Rasty
05-01-2010, 19:00
Kayserispor Onursal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, üç büyüklerin gerek transfer gerekse ara transfer döneminde Anadolu takımlarına tepeden bakarak emrivaki yaptıklarını, oyuncuların kafasını karıştırdıklarını söyledi. Özhaseki, "Her şey anlayışla olur, karşılıklı görüşmeyle olur. Ali Turan konusunda artık yapılması gereken Galatasaray ile görüşüp, bu çocuğumuzu göndermektir" dedi.

"ALİ TURAN'I AYARTANLARI KINIYORUM"
Mehmet Özhaseki, bir yerel televizyondaki canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, üç büyüklerin Anadolu takımlarına yaptıklarını eleştirerek, Galatasaray'a taş attı.
Kayserispor Onursal Başkanı, "Galatasaray'ın Ali Turan konusunda yaptığı hiç yakıştı mı ? Sezon sonuna kadar sözleşmesi olan oyuncuyu ara transferde ayartıp, aklını çelip, oynamaz hale getirenleri kınıyorum. Oyuncular elbette araya üç büyükler girince, top oynayacağı yer İstanbul olunca, bir de araya astronomik ücretler girince oraya gitmek istiyor. Ortalık da, işler de karışıyor. Ali Turan'dan bunu gerçekten beklemezdim. Ali Turan, 'Gidin kulübümle anlaşın' diyebilirdi. Ama diyemedi. Çocuğu ayartıp, ne yazık ki bu hale getirdiler" diye konuştu

"ALİ TURAN'I BU SAATTEN SONRA GÖNDERMEK GEREKLİ"
Ali Turan'ın bu saatten sonra Kayserispor'da kalamayacağını belirten Özhaseki, "Kayserispor Ankaragücü ve Galatasaray'a da teklif götürdü. Ali Turan, 'Kayserispor'da oynamam' dedikten sonra yapılacak bir şey yok. Artık yapılacak şey, madem çocuk da Galatasaray konusunda ısrarlı, görüşüp, anlaşıp göndermek olmalı. Bugün yarın durumu belli olur. Basın sözcüsü Yücel Şahin'e gelince, bize tepeden bakanlarla, önemsemeyenlerle dalga geçti.
Anadolu'daki insanlara tepeden bakmak doğru mu ? Üç büyükler ne yazık ki emrivaki yapıp, biz yaptık oldu mantığıyla hareket ediyorlar. Galatasaray, Kayserispor Kulübünün kapısını çalıp, 'Anlayış istiyoruz ve bekliyoruz. Ali Turan'a talibiz' deseydi, o zaman tavır farklı olurdu.

TOLEDO VE YUSUF KAFA KARIŞTIRDI
Öte yandan, Antalya kampında Toledo ile kaleci Yusuf'un sakatlıkları teknik kadroyu üzdü. Kaleci Souleymanou'nun Kamerun Milli Takımı'yla Afrika Kupası'na katılacak olmasının ardından fileyi korumasına kesin gözüyle bakılan kaleci Yusuf Soysal, çapraz diz bağlarının kopması nedeniyle Antalya kampını terk ederek, ameliyat için Kayseri'ye Acıbadem Hastanesi'ne getirildi.
Sakatlığı nedeniyle son iki aydır takımdan ayrı olarak Kayseri ve İspanya'da tedavi gören Paraguay Milli Takımı'nın futbolcusu Toledo'nun da sakatlığı aynı yerden nüksetti. Böylece Kayserispor Antalya kampına iki sakatla başladı.
Souleymanou'nun, sarı kırmızılı ekibin ligin ikinci yarısında iki karşılaşmada fileyi koruyamayacak olması, kaleci Yusuf'un sakatlığı derken, kalede sadece bu sezon başında Altay'dan transfer edilen Gökhan kaldı. Bunun üzerine Antalya kampına, A2 takımından kaleci çağrıldı.