Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : NET BİRLİK - " Türkiye Siteler Birliği "


NET BİRLİK
22-08-2010, 07:05
http://netbirlik.com/up/images/tn_vli90074.jpg


NET BİRLİK
" Türkiye Siteler Birliği "




www.netbirlik.com (http://www.netbirlik.com)




Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Hepinizi saygıyla selamlar , iyi günler dilerim ...

Sizlere hayata geçirdiğimiz bir projeyi anlatmak istiyorum.

Projemizin adı " Net Birlik ". Adından da anlaşılacağı üzere projemizin ana fikri birlik ve bütün olmak.Sizleri sıkmadan özetle ana hatlarıyla projeyi tanıtmak istiyorum.

Bu projeyi hazırlarken tek düşüncemiz vardı ; internet üzerinde projeler üreten , site yöneticiliği yapan , Türk Bilişimine gönül vermiş webmasterları bir birlik etrafında toplayarak Türk Bilişiminin pozitif bir ivme kazanmasına bir nebze olsun katkı sağlamak.

Sistemi hazırlarken webmasterların kaynaşarak bir aile sıcaklığıyla kenetlenmesini sağlayacak ve webmasterlar arasında bilgi, deneyim ve fikir alışverişini sağlayarak Türk bilişimine çekirdekten bir kalkınma ivmesi kazandıracak özellikler katmaya gayrek gösterdik.

Sistem üye olan sitelere adsense , link değişimi gibi konularda destek sağlayarak sitelerin maddi anlamda gelişerek kurumsallaşabilmesinin ve bu sayede de Türk bilişim girişimcilerinin yepyeni projelerle Türk Bilişimine yeni soluklar kazandırmasının yolunu açmayı amaçlamaktadır.

Sistem tamamen ücretsizdir.Hiçbir özellik için ekstra bir ücret talep edilmeyecektir.Bu sistemi hiçbir maddi beklenti ile açmadık ve hiçbir zaman da maddi bir beklentimiz olmayacak.

Sistemin Genel Özellikleri

- Her üyeye " siteadı.netbirlik.com " şeklinde alanadı tahsis edilecektir.

- Sistemde üyelerin daha çabuk kenetlenmesini sağlamak , adsense ve link değişimi gibi sistemlere kolaylık yaratması için özel Forum sistemi bulunmaktadır.


NOT: Birlik yeterli sayıya ulaştığı vakit dönüşüm geçirerek dernek halini alacaktır.


Benim siz değerli arkadaşlarıma anlatacaklarım bu kadar.


Sistem hakkında bilgi almak ve birliğe katılmak için www.netbirlik.com (http://www.netbirlik.com) adresine girmeniz yeterlidir.



Tüm soru ve görüşleriniz için : [email protected]