PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinartuning.Com Tuning Sitesi


havzaeymir
24-11-2010, 15:56
Site Adresi : Dinartuning.com (http://www.dinartuning.com)

İçerik : Dinartuning.Com Tuning Sitesi

Site Kuruluş Tarihi : Nisan 2007

Site Hakkında Tanıtım : Dinartuning.Com, Bir otomobil ve modifiye tutkunu Üç arkadaşın ( Hüseyin AKBAŞ, Gökhan ALTINTAŞ, Çağatay İPEK ) bir araya gelip kendi imkanlarıyla kurduğu Afyon ve özellikle Dinar'daki otomobil ve modifiye tutkunlarını hem sanal ortamda hem sosyal organizasyonlarda bir araya getiren internet sitesidir.
7’den 77’ye otomobil tutkunu herkese hitap etmektedir. Otomobiller hakkında hertürlü bilgiye ulaşabileceğiniz bir adres.

6 Ocak 2007'de kuruluşunu alan ve 11. ayında Dinarda büyük bir değere ulaşan DİNARTUNİNG (http://www.dinartuning.com/), Hem Afyondaki Hem de Dinar'daki modifiyeli araçların fotoğrafları, motor ve dış modifiye, otomobil dünyasından güncel haberler, satılık otomobil ilanları, motorsporları haberleri, oto ses ve görüntü sistemleri, karşılaştırmalar, sanal tuning, motosikletler, bilgisayar ve teknoloji, müzik bölümü, tuning videoları, günlük yaşama dair konular ve teknik bilgiler dahil bir çok şey hakkında bilgi alabileceğiniz paylaşımı zevkli ve kolay bir internet sitesidir.
Dinar'daki üyelerinden ayrî olarak siteyi internet üzerinden sürekli takip eden yurt içi ve yurt dışında bir çok üyesi bulunmaktadır.
Kuruluşundan itibaren biri yerel (DinarHaber) biri Türkiye çapında (TUNİNGTÜRKİYE) 1 gazete ve 1 dergide faaliyetleri hakkında haberleri yayınlamış olup, TuningTürkiye dergisinde ise internet sitesi olarak tanıtımı yapılmıştır.