Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Quaresma saldırıya uğradı


Ceren
14-01-2012, 02:29
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, ülkesinde silahlı saldırıya uğradı.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın, dün gece 00:40 sularında Lizbon'da silahlı kişiler tarafından soyguna uğradığı bildirildi. Saati, yüzüğü ve küpeleri gasp edilen Portekizli yıldızın, 44 bin Euro zarara uğradığı öğrenildi. Olayın ardından bir Portekiz televizyonuna telefonla bağlanan Quaresma yaşananları anlatarak sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Sakatlığı nedeniyle ülkesi Portekiz'de bulunan Ricardo Quaresma, dün gece büyük bir şok yaşadı. Valencia'da forma giyen vatandaşı Miguel ile birlikte Lizbon'da gece dışarı çıkan Quaresma'nın, saat 00:40 sularında silahlı 3 kişi tarafından yolu kesildi. Audi R8 marka aracını durduran kişilerin silahlarını Quaresma'ya yönelttikleri ve üzerindeki tüm değerli eşyaları aldıkları belirtildi.
44 bin Euroluk kayba uğrayan Quaresma ve Miguel'in arabalarının ise bırakıldığı, soyguncuların yaya olarak olay yerinden uzaklaştıkları öğrenildi. Olayın ardından bir Portekiz televizyonuna telefonla bağlanan Quaresma yaşananları anlatarak sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

alenn34
09-06-2013, 21:51
teşekkürler güzel paylaşım